Gina Pistol, sedusă de un fotbalist celebru. A înroșit telefonul

Gina Pistol, sedusă de un fotbalist celebru. A înroșit telefonul Sursa foto: Gina Pistol / Facebook

Gina Pistol și Smiley au o relație frumoasă de mai mulți ani, consolidată de o căsătorie anul acesta și de fiica lor, Josephine. Însă, în trecut, Gina a bifat mai multe eșecuri în plan amoros.

Gina Pistol și Smiley trăiesc una dintre cele mai frumoase povești din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de peste 7 ani, devenind părinții unei fetițe de 2 ani, Josephine. În luna mai a acestui an, Gina (42 de ani) și Smiley, alias Andrei Tiberiu Maria (39 de ani), au devenit oficial soț și soție.

Marica a avut o pasiune pentru vedetele TV

Însă înainte de a-și găsi fericirea alături de cântăreț, fosta gazdă a emisiunii vedetă de la Antena 1 Chefi la cuțite a bifat câteva eșecuri lamentabile pe plan sentimental.

ilinca vandici.v1

Sursă Youtube

În urmă cu câțiva ani, Gina ar fi avut o relație neștiută cu fostul fotbalist Ciprian Marica, încheiată trist pentru actuala soție a lui Smiley. De menționat că Marica a fost considerat mereu unul dintre cuceritorii fotbalului românesc, pe lista sa de cuceriri bifându-le, printre altele, pe Ilinca Vandici, dar și prezentatoarele de sport Geanina Ilieș sau Laura Teodoru. În prezent, Marica s-a căsătorit cu Ioana Marcu, cei doi având împreună doi copii.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Îi dă o groază de sms-uri, poate se lipește din nou ceva

Gina Pistol nu a dorit să se afle că a avut o relație cu Ciprian Marica, însă cu timpul au fost făcute publice detalii despre aceasta. Legătura lor sentimentală datează de pe vremea când fotbalistul juca în Germania. Îndrăgostită până peste cap, vedeta de televiziune făcea naveta pentru a-și putea vedea alesul. Cristi Brancu, prezentatorul Prima TV, susținea, la vremea respectivă, că pentru Gina Pistol legătura s-ar fi sfârșit într-un mod dureros.

”Confirm informația, din surse sigure. Gina Pistol a plecat de la Marica, dar acum îi pare rău. Îi dă o groază de sms-uri omului, poate se lipește din nou o relație, ceva. Drama e, se pare, că Marica n-a vrut decât să o treacă în palmares și cam atât…”, a declarat Cristi Brancu.

Gina Pistol a negat însă vehement zvonurile apărute la vremea respectivă, precizând că ea și Marica erau prieteni și atât. „Nu stă numai Ciprian în Germania. Eu am plecat la Dusseldorf și de acolo am mers la niște prieteni care stăteau în Frankfurt. Am petrecut un weekend în Frankfurt și apoi m-am întors acasă. Nu m-am văzut cu Ciprian. Am rămas prieteni, amici. Dacă este ziua lui îi dau un mesaj să-i spun «La mulți ani», dacă este ziua mea face și el la fel”, afirma soția lui Smiley, la acel moment, potrivit Cancan.