Evenimentul Zilei > Monden > Gimnasta Cătălina Ponor s-a căsătorit cu actorul Bogdan Jianu. Cum arată fosta sportivă în rochie de mireasă
Gimnasta Cătălina Ponor s-a căsătorit cu actorul Bogdan Jianu. Cum arată fosta sportivă în rochie de mireasă

Gimnasta Cătălina Ponor s-a căsătorit cu actorul Bogdan Jianu. Cum arată fosta sportivă în rochie de mireasă

În urmă cu cinci ani, gimnasta Cătălina Ponor renunța la sportul care a consacrat-o, alegând să se dedice vieții de familie. În plan personal, în anul 2018, sportiva oficializa relația cu actorul Bogdan Jianu, iar ieri, pe 18 iunie 2022, cei doi au avut cununia civilă.

Cătălina Ponor a ales să poarte o rochie de mireasă albă, scurtă, în ton cu anotimpul. Coafura fostei gimnaste a fost una simplistă, constând în câteva bucle lejere. La fel de simplist a fost și machiajul miresei.

Cătălina Ponor s-a căsătorit cu actorul Bogdan Jianu

Printre invitații la cununia civilă a Cătălinei Ponor și a soțului său, Bogdan Jianu, s-au numărat Elvira Deatcu, Monica Roşu, Mariana Bitang, Octavian Bellu, Andreea Răducan, Daniela Silivas, Carmen Tănase, Corina Ungureanu și mulți alții.

Sursa: Adevărul

Petrecerea de nuntă a fost organizată într-un local aflat pe malul lacului din localitatea Căciulați, conform Adevărul.ro.

După doi ani de relație, celebra gimnastă Cătălina Ponor a fost cerută în căsătorie de actorul Bogdan Jianu. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 18 ani.

„Astăzi am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea! Am spus „Da!” bărbatului alături de care vreau să-mi petrec toată viața! Te iubesc, Bogdan Jianu!”, a transmis Cătălina Ponor pe pagina de Instagram.

Cătălina Ponor, poveste de dragoste cu actorul Bogdan Jianu

Fosta gimnastă se dedică vieții de familie, după ce a renunțat la cariera sportivă în 2017. Gimnasta din Constanța este triplă campioană olimpică. Cătălina Ponor este cea care a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004.

„Cătălina şi Bogdan se iubesc de aproape doi ani, au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie.

Fac un cuplu frumos, iar prietenii mai glumesc câteodată şi spun că ar fi interesant un film de dragoste intitulat «Laleaua Neagră şi Dracula». Cătălinei i se spunea Laleaua Neagră. Iar Bogdan şi-a căpătat acest alint după ce l-a interpretat pe Ţepeş”, a transmis o persoană din apropierea celor doi, potrivit cancan.ro.