Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali pariază pe doi jucători în meciul cu Bosnia și Herțegovina: „Dacă nu câștigăm, nu mai vorbesc niciodată”
Gigi Becali pariază pe doi jucători în meciul cu Bosnia și Herțegovina: „Dacă nu câștigăm, nu mai vorbesc niciodată”

Gigi Becali pariază pe doi jucători în meciul cu Bosnia și Herțegovina: „Dacă nu câștigăm, nu mai vorbesc niciodată”

Jucătorii de fotbal Darius Olaru și Andrei Cordea, de la FCSB, trebuie să facă parte din primul 11 care va intra în teren cu Bosnia și Herțegovina, în această seară. Gigi Becali susține că cei doi fotbaliști sunt cei mai buni jucători pe care îi are gruparea pe care o patronează. În stilul său, Becali spune că nu va mai face declarații despre echipa națională dacă dacă România, cu Olaru și Cordea în teren, nu va învinge Bosnia și Herțegovina. Meciul este programat pentru această seară, de la ora 21.45, pe Stadionul Giulești.

Patronul FCSB, Gigi Becali, crede că Darius Olaru (foto 1) și Andrei Cordea (foto 2) sunt cei mai buni jucători ai echipei pe care o patronează. Iar din acest motiv, susține el, aceștia trebuie să fie titulari în meciul cu Bosnia și Herțegovina, la echipa națională.

Mai mult, Becali a promis că nu va mai face nici o declarație pubică despre echipa națională, dacă antrenorul Edward Iordănescu îi va urma sfatul legat de cei doi fotbaliști și va pierde cu Bosnia și Herțegovina.

„Dacă nu câștigăm meciul, iar ei sunt pe teren, Olaru și Cordea, pe mine nu mă mai sunați, că nu mai vorbesc niciodată. Ăștia sunt cei mai buni din echipa mea. Dacă ei nu câștigă meciul ăsta, apoi la revedere, tată! Nu mai am voie să mai deschid gura, când vine vorba de echipa națională. Închid gura! Nu mai am voie să vorbesc, că sunt prea neștiutor și prost”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Sursa foto: FCSB
Sursa foto. FCSB

Meci decisiv pe Stadionul Giulești

Meciul de fotbal dintre România și Bosnia și Herțegovina se va disputa luni, începând cu ora 21.45, pe Stadionul Giuleşti, în ultima etapă a Ligii Naţiunilor. România, clasată pe ultimul loc în grupa 3, din Liga B riscă să retrogradeze în Liga C a Ligii Națiunilor. Pentru a rămâne în liga a doua valorică, echipa noastră trebuie să acumuleze mai multe puncte decât Finlanda.

Pe primul loc în grupa României, cu șanse mari să se califice în Liga A, se află Bosnia și Herțegovina cu 11 puncte. Pe locul doi se clasează Muntenegru cu 7 puncte, iar pe locul trei este Finlanda care a acumulat 5 puncte. România a reușit să câștige abia 4 puncte și riscă retrogradarea în liga C, unde se va confrunta cu Luxembourg sau cu Insulele Feroe.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că meciul primei reprezentative cu Bosnia şi Herţegovina, în ultima etapă din  Liga Naţiunilor, se va disputa cu casa închisă. Biletele pentru ultimul joc susținut de naționala României, în această campanie din Liga Națiunilor, au costat 25 de lei la peluze și 60 de lei la tribune. Copiii cu vârsta sub 14 ani vor avea acces gratuit în zona destinată familiilor, „Tribuna 2 Family Zone”.

„Toate biletele scoase la vânzare pentru partida cu Bosnia şi Herţegovina de luni, de pe stadionul Giuleşti, au fost vândute online. Jucăm cu casa închisă ultima partidă din UEFA Nations League 2022-23! Mulţumim tuturor suporterilor! Luptăm împreună!”, este mesajul postat duminică de FRF.