Gica Popescu critica nationala

Gica Popescu critica nationala

Gica Popescu a lansat ieri un atac la adresa jucatorilor din echipa nationala de fotbal a Romaniei.

„Valoarea se masoara in lucruri realizate. Deocamdata, ei n-au obtinut nicio calificare. Speram s-o reuseasca pe asta, fiindca sunt foarte aproape. Aceasta generatie s-ar putea sa obtina, desi nu prea mai e timp, mai multe calificari decat am avut noi. Macar sa izbuteasca una-doua si sa realizeze lucruri pe care noi nu le-am facut. E greu de schitat o comparatie”, a spus „Baciul”.

Fostul impresar a participat alaturi de Gica Hagi, Dan Petrescu si Emeric Ienei la lansarea celei de-a patra editii de selectii nationale a tinerilor fotbalisti intitulata „Viitorul fotbalului romanesc e in mainile tale”, organizata impreuna cu compania Gillette.

A refuzat Realul

Ne puteți urmări și pe Google News

Fostul capitan al tricolorilor a dezvaluit ca in 1990 a fost aproape de a ajunge la Real Madrid, alaturi de Hagi. „Doua zile am avut contractul pe noptiera de la hotel, iar Gica imi spunea sa semnez. N-am realizat atunci ce era Real Madrid, el imi lua mana: semneaza, unde vrei sa mai ajungi, pe luna? Nu eram constient de ce insemna Real. Daca as fi stiut, as fi semnat si eram coechipier cu Gica. Ei se grabeau sa ia un jucator. Dupa trei zile am dat contractul nesemnat si am spus ca ma mai gandesc, iar ei au luat pe altcineva. Am gresit”, a spus el.

Dan Petrescu: „Primele cinci locuri sunt luate”

Dan Petrescu s-a aratat nemultumit de preocuparile fotbalistilor din ziua de azi: „Toti jucatorii mei (n.r. - de la Unirea Urziceni) au laptop, si la antrenamente se gandesc ce sa faca la calculator si nu e bine. Ei sunt preocupati cum sa-si faca parul si cum sa-si puna cercelul. Sa ajunga la Mondiale, ca noi, si apoi sa-si vopseasca parul. Nu sunt de acord cu toate ghetele astea portocalii si verzi. Sa vina cu ghete negre!”.

„Bursucul” a atacat dur si corectitudinea campionatului intern. „Primele cinci la anul vor fi Steaua, Dinamo, Rapid, CFR Cluj si Poli Timisoara. Primele cinci locuri sunt deja luate, dar nu stiu in ce ordine. In sezonul viitor vor fi de toate, aliante cum au fost mereu. N-o sa se schimbe nimic, asta e sistemul”, a tunat Petrescu.