La finalul meciului de la Ovidiu, Gheorghe Hagi a mărturisit că fiul său este neliniștit din cauza incertitudinii care planează asupra transferului său.

Secretul lui e plăcerea de a juca fotbal. S-a născut talentat, dar îi place să se antreneze. Îi place să se antreneze, are multă personalitate, e un jucător inteligent, cu o tehnică bună. E un tânăr talentat şi face parte dintr-o generaţie care poate reprezenta în viitor aurul României.

Nu e liniştit încă, pentru că nu ştie deocamdată ce va urma pentru el. Mi-a spus un lucru: "Toţi impreună!". Mă bucur că un căpitan spune acest lucru. El transmitea ce vedea în vestiar.

Ianis e inspirat în tot ceea ce face. Mă bucur pentru el, pentru că a suferit, dar a muncit, a avut răbdare şi, mai devreme sau mai târziu, lucrurile se aşază. Joacă pentru echipă, munceşte pentru echipă, dar ca decar trebuie să facă diferenţa. E valabil pentru toţi decarii”, a afirmat Gică Hagi.

Ianis Hagi va părăsi Viitorul în această vară, dar destinația a rămas deocamdată un mister. Până acum, echipele care sunt interesate de internaționalul român sunt Galatasaray, Sevilla, Girona, Anderlecht, Standard și Genk.