Evenimentul Zilei > Actualitate > Gică Hagi, desființat chiar de ziua lui! „Toți îi cântau în strună imbecilului ăstuia”
Gică Hagi, desființat chiar de ziua lui! „Toți îi cântau în strună imbecilului ăstuia”

Gică Hagi, desființat chiar de ziua lui! „Toți îi cântau în strună imbecilului ăstuia”

Radu Banciu nu se dezminte nici în ziua în care Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist român împlinește 50 de ani. Jurnalistul l-a criticat dur pe „Rege” și a rememorat câteva întâmplări despre care consideră că sunt reprezentative pentru machidon.

Radu Banciu și-a amintit de un episod petrecut la meciul de retragere al lui Gică Hagi, atunci când cel mai mare fotbalist român din istorie l-a lovit cu cotul pe Cristian Țopescu. De asemenea, jurnalistul a evocat și o declarație amuzantă dată de Hagi atunci când a semnat cu Galatasaray Istanbul.

„Singura amintire pe care o am cu el este aceea când i-a dat cu cotul în ficat lui Cristian Țopescu! După meciul acela al lui de retragere, făcea turul stadionului și, iritat că s-a retras, i-a dat, ca idiotul, una în ficat lui Țopescu! Iar ăla a tăcut din gură, n-a zis nimic. Toți îi cântau în strună imbecilului ăstuia! A, și mai am o amintire, de la prezentarea lui Hagi la Galatasaray Istanbul. A spus atunci, în conferința de presă, că «voi face totul în detrimentul echipei mele»! Dacă aveați c…e, ați fi făcut un breviar cu toate idioțeniile spuse de-a lungul timpului de Hagi, gen «lu’ cine îi e frică de lup nu intră în pădure». Mai lăsați-mă în p… mea cu ziua lui Hagi”, a spus Banciu pentru sportnews.ro.