Evenimentul Zilei > Monden > Gheorghe Turda nu crede în coronavirus, dar a avut boala. „A fost greu și nu prea”
Gheorghe Turda nu crede în coronavirus, dar a avut boala. „A fost greu și nu prea”

Gheorghe Turda nu crede în coronavirus, dar a avut boala. „A fost greu și nu prea”

Gheorghe Turda, celebrul interpret de muzică populară, a declarat că nu crede în coronavirus. Afirmațiile acestuia au fost făcute la doar câteva zile după ce a ieșit din izolare.

Duminică, la Antena 3, Gheorghe Turda, celebrul cântăreț de muzică populară, a declarat că nu crede în coronavuirs. Afirmațiile acestuia vin în contextul în care a contactat boala și s-a vindecat.

„Pe 2 ianuarie am ieșit din izolare, mi-am făcut testul, îl am în buzunar. Am cu două -trei linii albastre. (…) A fost greu și nu prea. Am răcit la Slănic Prahova din cauza temperaturilor joase din mină. Nu a fost COVID, a fost o răceală, pur și simplu”, a spus Gheorghe Turda, la Antena 3.

Cu toate că a fost testat pozitiv pentru coronavirus, Gheorghe Turda a negat că ar fi avut SARS-CoV2: „Ei, normal că am ieșit pozitiv. Cine vrea și cine nu vrea iese pozitiv. Nu cred că am avut COVID, deși o să fac vaccinul care e nevoie să îl facem”.

Gheorghe Turda s-a infectat cu coronavirus într-o excursie

Chiar înainte de Craciun, Gheorghe Turda a fost depistat pozitiv pentru coronavirus. Acesta a declarat că este posibil să fi luat virusul când a fost într-o excursie pe Valea Prohovei.

„Am fost foarte răcit, acum sunt mai bine. Medicul mi-a dat antibiotic timp de o săptămână, iar sâmbătă am făcut şi testul de COVID-19 şi nu am mai ieşit din casă. Ieri am primit vestea, dar acum sunt mult mai bine. Am răcit şi la plămâni, şi acum se simte în vocea mea.

CITEȘTE ȘI Victor Negrescu face KO Guvernul. „Dezastrul lăsat în urmă de fostul ministru liberal”

Totuşi, am făcut o formă uşoară, faţă de multe alte persoane. Şi ginerele meu a avut, dar nu cred că am luat de la el, mai degrabă din excursie. Am fost la salină în Prahova şi acolo erau puţine grade. Iniţial, fetele mele s-au speriat, dar acum când au văzut că totuşi sunt mult mai bine, s-au mai liniştit”, a declarat artistul, în urmă cu doar câteva zile.