Evenimentul Zilei > Actualitate > Breaking News. Decizie de ultim moment. Ce se întâmplă cu Dincă
Breaking News. Decizie de ultim moment.  Ce se întâmplă cu Dincă

Breaking News. Decizie de ultim moment. Ce se întâmplă cu Dincă

Monstrul de la Caracal va fi testat cu detectorul de minciuni. Lui i se vor pune o serie de întrebări delicate, menite să facă lumină în cadrul anchetei. Anchetatorii au ajuns să ceară testarea cu poligraful după ce bărbatul și-a schimbat depozițiile de mai multe ori.

Gheorghe Dincă i-a mințit în repetate rânduri pe procurori, iar una din posibilitățile de a afla de la el care sunt informațiile corecte, e testarea la poligraf.

Este posibil, arată surse din cadtul anchetei, ca în timpul testării să se descopere că bărbatul ar avea mai multe victime, în afara celor cunoscute deja, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

În timpul audierilor, Gheorghe Dincă s-a contrazis în repetate rânduri. După ce a recunoscut că le-a omorțt pe fete, a dat mai multe informații contradictorii. De exemplu, referiurot la cadavrul Luizei melencu, a spus că l-a aruncat în Dunăre, apoi în râul Olt, ca într-un final să indice marginea unei păduri din Caracal. În această ultimă locație, anchetatorii au găsit un sac cu oase. Momentan testele IML nu au putut stabili ale cui sunt.

În casa lui Gheorghe Dincă au fost descoperite, recent, trei pete de sânge. Unele surse din anchetă arată că acestea ar putea aparține Luizei Melencu.

Dincă este momentan suspectat de uciderea a două adolescente din județul Olt, dar până în prezent expertizele specialiștilor de medicină legală  au confirmat doar ADN-ul Alexandrei Măceșanu.

Sursa: Antena3