Evenimentul Zilei > Actualitate > Gest extrem al unui ”izolat” din Piatra Neamț. S-a aruncat de la etaj ca să scape de carantină
Gest extrem al unui ”izolat” din Piatra Neamț. S-a aruncat de la etaj ca să scape de carantină

Gest extrem al unui ”izolat” din Piatra Neamț. S-a aruncat de la etaj ca să scape de carantină

Un bărbat, de 35 de ani, din Piatra Neamț, care nu a acceptat izolarea din centrul de carantină în care fusese adus, s-a aruncat de la etajul 1 al imobilului. Anterior, el fugise de acasă, unde era izolat, consumase alcool, certându-se apoi cu soacra, care l-a reclamat la poliție.

Bărbatul se afla în autoizolare din data de 18 martie. Astăzi a fugit, a consumat alcool și, pe fondul stării avansate de ebrietate, s-a dus în vizită la soacra lui. S-au luat la ceartă iar femeia, speriată, a anunțat poliția.

O patrulă a ajuns, rapid,  la fața locului, preluându-l pe scandalagiu. El a fost transportat la centrul de carantină din Piatra Neamț. La scurt timp, bărbatul s-a aruncat de la etajul 1 al imobilului.

Reprezentanții prefecturii Neamț au declarat pentru presa locală că victima s-a ales cu o fractură deschisă la picior, starea lui fiind stabilă. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț.