Reamintim că Daniel Dragomir a făcut, în ultima perioadă, o serie de dezvășiori explozive despre felul în care funcționa justiția în epoca Coldea, dar și despre jurnaliștii care îl slujeau pe generalul SRI.


BOMBA generalului Dumitru Iliescu: SRI i-a INTERCEPTAT pe Geoană şi pe Vântu, înaintea prezidenţialelor din 2009!


Redăm mesajul postat pe Facebook de generalul Iliescu:

„Pentru ca se tot vorbeste de mandate de interceptare pe siguranta nationala si respectarea legii, am sa va spun ca si eu am fost interceptat in acelasi mod timp de 11 ani. Nu am avut un dosar care sa fie instrumentat de DIICOT pentru fapte de terorism, sau alte fapte care aduc atingere sigurantei nationale, dar nici nu am fost informat de SRI ca am fost monitorizat, asa cum prevede legea.

Am rabdarea necesara si sper ca pana la urma SRI sa-mi comunice concluziile monitorizarii in cei 11 ani

Concluzia vine de la sine. Ori eu nu am savarsit nicio fapta care sa fie sanctionata de legile sigurantei nationale, ori nu a fost suficient timp ca institutia de informatii sa-si dea seama daca reprezint un pericol in acest domeniu, sau impotenta lor de a demonstra faptele de care sunt suspectat, care ar fi de fapt lucrul cel mai grav. Am rabdarea necesara si sper ca pana la urma SRI sa-mi comunice concluziile monitorizarii in cei 11 ani, mai ales ca in comunicatul dat recent se afirma ca institutia respecta cu strictete prevederile legale.


EXCLUSIV EVZ. Ce l-a împins pe generalul Dumitru Iliescu să intre în combinația cu Viorel Hrebenciuc și să-și ACTIVEZE CÂRTIȚA de la DNA. Perla afacerilor secrete a fostului șef al SPP | NOI DEZVĂLUIRI


Si pentru ca tot a venit vorba despre comunicate si interviuri poate ne spune SRI, intr-un nou comunicat de presa, cate intalniri au avut George Maior si Florian Coldea, in perioada in care au pastorit acest serviciu, cu reprezentantii partenerului nostru strategic, sau ai altor parteneri straini si cate cu sefii celorlalte structuri romanesti, cu atributii in domeniul sigurantei nationale, pentru o colaborare eficienta… Sunt foarte curios sa vad cu care dintre ei se vedeau mai des….

Nimeni nu a sesizat ce se intampa, de foarte mult timp, in vilele "K2" si "T14", dar si in alte locatii

Domnul general Coldea vorbea de indivizi care slujesc interesele altor state, de multe ori contrare intereselor noastre. Are dreptate! Daca doreste sa ii afle pe acestia ar fi bine sa se uite in oglinda si sigur o sa-i descopere. In ultima perioada mass-media independenta a fost concentrata pe ceea ce s-a intamplat in casa lui Oprea, dar nimeni nu a sesizat ce se intampa, de foarte mult timp, in vilele "K2" si "T14", dar si in alte locatii, care sunt tot un fel de "casa Oprea", insa cu unii actori schimbati si cu consecinte mult mai grave decat cele petrecute la Oprea acasa….Este un subiect de reflectie, pentru noi toti, dar mai ales pentru institutiile statului abilitate sa ia masurile ce se impun.

 


Gen. Dumitru Iliescu: EXECUȚIA lui Greblă, la ORDINUL ȘEFULUI SRI, George Maior. Câți MAGISTRAȚI erau urmăriți și care era SCOPUL


Nu pot sa nu salut, totusi, eforturile noii conduceri a SRI, de a readuce institutia in albia ei fireasca si legala, masurile pe care le-a luat pentru a intrerupe abuzurile si actiunile contrare prevederilor legale si sper in acelasi timp sa verifice cu atentie, sa analizeze temeinic si sa ia masuri pentru tragerea la raspundere a celor care s-au implicat, ei, dar si institutia in activitati ilegale. Este pacat sa planeze asemenea suspiciuni asupra intregii institutii, pentru ca majoritatea covarsitoare a cadrelor serviciului sunt oameni onesti, buni specialisti, care isi fac datoria asa cum trebuie, cu rezultate remarcabile, in conditii dificile si cu sacrificii care, cu siguranta, nu sunt compensate de drepturile salariale pe care le au”, a concluzionat generalul Iliescu.