Evenimentul ZileiSocialGemeni uciși de mamă. Cazul a înfiorat toată lumea

Gemeni uciși de mamă. Cazul a înfiorat toată lumea

Gemeni uciși de mamă. Cazul a înfiorat toată lumea
O femeie din Queens, în vârstă de 23 de ani, și-a ucis bebelușii de șase săptămâni, într-un mod oribil. Ea l-a ucis pe primul prin înjunghiere, iar pe celălalt l-a opărit, după ce inițial a încercat să-i otrăvească.

Individa de 23 de ani, din Queens, a fost arestată. Ea s-a justificat în fața anchetatorilor spunând că „gemenii nu o lăsau să doarmă”. Danezja Kilpatrick era cunoscută ca având probleme psihice, iar crimele au fost descoperite după ce sora ei a alertat poliția. Sora acesteia era  îngrijorată că mama copiilor îi răspunsese evaziv atunci când a întrebat-o despre ei.

Legiștii apreciază că bebelușii au fost uciși cu patru zile înainte

Polițiștii au găsit în apartament trupurile neînsuflețite ale bebelușilor. Legiștii bănuiesc că aceștia ar fi putut fi uciși cu patru zile înainte, relatează publicația Daily Mail.

Mama criminală le-a povestit polițiștilor că a vrut mai întâi să-și otrăvească copiii, dându-le lapte în care pusese un produs toxic de curățenie. Bebelușii însă au supraviețuit. Ulterior ea l-a înjunghiat în cap pe băiețel, Dakota, iar pe fată a ținut-o sub apă fierbinte până ce s-a oprit din plâns, mai arată sursa citată.

Într-un mod înfiorător, polițiștii l-au găsit pe băiețel în pătuțul său, având încă cuțitul înfipt în cap. Cadavrul fetiței era sub chiuvetă, înfășurat într-o pătură roz.

Femeia era cunoscută cu probleme psihice și nu știa cine este tatăl copiilor

La audierile preliminare, procurorii au spus că individa, care era cunoscută cu probleme psihice, a mărturisit că „nu mai voia copiii și prima dată a vrut să-i otrăvească”.

Cadavrele gemenilor au fost descoperite joia trecută, după ce sora femeii sunase la poliție. Mama bebelușilor le-a spus oamenilor legii că nu știe cine este tatăl copiilor pe care îi creștea singură. „Am renunțat să mai am grijă de ei și nu mi-a mai păsat, de aia i-am otrăvit”, a declarat femeia.

Conform unei surse din poliție, „o rudă” a solicitat o verificare în apartamentul social în care locuia femeia, deținut de primărie, și așa s-au descoperit crimele. Cazul a înfiorat publicul pentru ferocitatea faptelor.


Accesează: