Evenimentul Zilei > Social > Dr. Flavia Groșan revine în centrul atenției. „Vă pupă mama!”
Dr. Flavia Groșan revine în centrul atenției. „Vă pupă mama!”

Dr. Flavia Groșan revine în centrul atenției. „Vă pupă mama!”

Controversata Flavia Groșan, care susține că a vindecat peste o mie de de pacienți infectați cu coronavirus după o schemă proprie de tratament, a revenit cu detalii despre succesul terapiei proprii.

Medicul orădean jubilează că din ce în ce mai mulți medici au început să prescrie Ventolin și Flixotide ca tratament COVID, potrivit Antena 3.

”Luat, neluat dreptul de liberă practică, dar am impus Ventolinul și Flixotide pe piața COVID. Bravo. Amin”

”Luat, neluat dreptul de liberă practică, dar am impus Ventolinul și Flixotide pe piața COVID. Se scrie în neștire. Va pupă mama. În fond, despre asta este vorba”, a scris medicul Flavia Groșan pe o rețea socială.

La doar câteva ore, medicul a revenit cu un mesaj mai amplu: ”Observ că, după o negare vehementă a corticoterapiei la începutul pandemiei, acum se prescrie într-o veselie, dar, foarte important, se administrează corticoterapia orală din ce în ce mai corect. Adică așa cum am învățat în anul III la farmacologie în facultate. Bravo. Amin.

A dezvăluit schema de tratament cu care spune că a vindecat mii de pacienți infectați cu coronavirus

Medicul Flavia Groșan a dezvăluit schema de tratament cu care susține că a vindecat mii și mii de pacienți de coronavirus, unii chiar și în stare gravă.

“În 10 zile pacienții mei sunt ok, mai stau 4 zile în izolare după care își reiau activitatea. În reportajul cu care am pornit am spus o mie. Nu o mie. Eu am mii! Pentru că într-o casă sunt 3-4 pacienți COVID, și pe toți 4 i-am tratat. Deci sunt mii și mii de pacienți care au mers foarte bine.

Acum, că ar fi ajuns în spital, știu 3 cazuri care au ajuns în spital, nu sunt perfectă nici eu. Poate sunt mai mulți, nu știu! În general, feedback-ul este bun de la pacienții mei.

E o poveste, pentru că eu mă adresez lumii. Și va rămâne această poveste scrisă de mine

Eu am o schemă în care fiecare medicament știe ce face. Dacă îmi spune că pacientul are febră, ceva nu e în regulă. Dacă îmi spune că tușește, ceva nu e în regulă. Eu controlez povestea. E o poveste, pentru că eu mă adresez lumii. Și va rămâne această poveste scrisă de mine. Claritromicina singură, nu poate face față. Ea este vedeta, dar are nevoie de ajutoare. Regina este Ventolin, regele este Flixotide.

Ei nu au înțeles de ce sunt eu împotriva Codeinei. Eu nu vreau Codeină care să îmi lase secrețiile în plămâni. Eu prefer bronhodilatatorul, Ventolin. Cu fiecare în parte am stat și am explicat cum să ia acel Ventolin. Eu am inițiat camera de inhalare. Este o sticluță de plastic de care atașezi spray-ul și din care inhalezi din cameră. Știu sigur că îmi ajunge în plămân. Altfel nu!

Eu așa am tratat COVID-ul. Eu sunt pe aceeași schemă de 10 ani. Nu de ieri, de azi, de 10 ani. Covid-ul este o răceală zdravănă, mai fițoasă așa, un virus un pic mai agresiv, simptomele sunt un pic mai brutale. Trebuie tratat de la primul simptom, intri pe tratament să nu-i dai voie să coboare.

Rolul schemei mele este antiinflamator, să limitez răspândirea COVID-ului, să limitez acțiunea lui inflamatorie. Eu așa am tratat Covid, în stilul ăsta. Schema nu este bătută în cuie, o adaptăm la pacient. Schema mea nu are cortizon, dar când e cazul, îl dau”, a declarat pneumologul orădean Flavia Groșan, la Antena 3.

Citește și Raed Arafat îi bate obrazul medicului Flavia Groșan. Medicina nu se susține în stradă