Gel dentar cu fulgere si periute cu cronometru

Gel dentar cu fulgere si periute cu cronometru

Acestea sunt doar doua dintre ofertele de la targul Expo dent 2007.

Cei care vor sa cumpere cele mai noi periute de dinti, electrice ori manuale, cele mai bune si mai ieftine paste de dinti, geluri dentare cu gust de fructe din care ies fulgere sau iepurasi pentru micuti, precum si dispozitive moderne de albire a dintilor pot vizita pana sambata, la ora 14.00, targul Expo dent 2007, deschis la Sala Palatului din Capitala.

Produsele vandute aici sunt cu 10%-205 mai ieftine decat cele comercializate in farmacii.

Periuta electrica face si masaj

Ne puteți urmări și pe Google News

La standul „Oral B”, cele mai cautate produse sunt periutele electrice, destinate atat copiilor, cat si adultilor. Acestea au preturi cuprinse intre 50 si 430 de lei.

„Cea mai noua este periuta „Triumf”, care are atat miscari oscilatorii, cat si pulsatorii, ceea ce permite o mai buna curatare a dintilor,  a spatiilor interdentare, dar si efectuarea unui masaj pentru gingii”, explica Sebastian Neatu, manager pentru relatii externe la Oral B.

Potrivit reprezentantilor Oral B, aceasta periuta este prevazuta cu un „timer”, un dispozitiv care anunta timpul minim de periaj, de doua minute. Periuta se poate incarca  folosind acumulatori si poate fi transportata usor in calatorii. Garantia  este de doi ani. Produsul va fi comercializat in farmacii, firme de electrocasnice, dar va putea fi achizitionat si de la medicii stomatologi.

Periutele electrice pentru copii au la baza miscari oscilatorii si functioneaza pe baterii. Costa in jur de 50 de lei si pot fi folosite in combinatie cu gelurile care au gust de fructe.

„Aceste geluri pot fi inghitite de micuti, deoarece au mai putin fluor si nu sunt nocive. Au arome diferite, iar cand tubul se apasa, continutul iese fie sub forma de fulger, fie sub forma de butoias de miere ori de iepuras. Ambalajele sunt si ele colorate, astfel incat copiii sa fie motivati sa se spele pe dinti”, adauga Sebastian Neatu.

Firma Oral Hygiene a adus anul acesta periute de dinti pentru spatiile interdentare. Au cativa centimetri, sunt flexibile si usor de manevrat.

„Se schimba din trei in trei luni si se gasesc in farmacii sau la medicii stomatologi, cate sase bucati intr-o cutie. Aceste periute pot fi atasate si unui maner metalic si se desurubeaza extrem de usor”, spune Anca Barbu, reprezentant al firmei Oral Hygiene. Pretul lor este de 13.97 de lei. Tot la acest stand puteti gasi paste de dinti concentrate, care contin uleiuri esentiale si fluoruri.

Colgate a adus nou anul acesta la targ periute de dinti „ultrasoft”, pentru pacientii cu dinti si gingii foarte sensibile, ate dentare cerate, care „aluneca”  foarte usor, indepartand bacteriile, si apa de gura Plax, fara alcool. Reprezentantii Colgate spun ca, aceasta din urma, e foarte eficienta pentru pacientii  cu dinti si gingii deosebit de sensibile.

Dinti albiti cu aloe vera

Remedia prezinta noi sisteme de albire a dintilor. „Avem un kit de albire completa, precum si stickuri, ce mentin  efectele albirii. Pentru a le folosi nu este necesar ca pacientii sa ajunga in cabinetele stomatologice”, explica Luana Beltic, project manager la Remedia.

Pentru a obtine rezultate, cei care doresc sa foloseasca un astfel de produs trebuie sa-l aplice timp de cinci zile, minimum 20 de minute pentru fiecare arcada. Pretul kitului este de 150 de lei, iar cel al stickului de 45 de lei.

Si la standul S.I.T.E.A. se gasesc sisteme de albire a dintilor, imbunatatite cu aloe vera. „Aceasta are rol protector si nutritiv”, explica doctorul Radian Valentin, consultant stiintific la S.I.T.E.A.

PRETURI

Ce gasiti la targ

Periute electrice.............................................................50-450 lei Periute de dinti manuale pentru copii...............................6,5 lei

Periute electrice pentru copii...............................................50 lei Geluri cu gust de fructe.........................................................70 lei

Periute interdentare.........................................................13,97 lei Paste de dinti concentrate..............................................18.35 lei

Apa de gura concentrata.................................................16,71 lei Perii de limba......................................................................9,52 lei Ata de dinti fluorizata........................................................18,35 lei