Gândul lui Cristoiu. Cum a redus TeFeLismul numărul de tefeliști
Editura Evenimentul si Capital

Gândul lui Cristoiu. Cum a redus TeFeLismul numărul de tefeliști

Autor: | | 8 Comentarii | 4018 Vizualizari


Vezi galeria foto:

Pe 20 Ian. 2018, tineretul fericit și liber (supranumit “tineretul tefelist”), alături de unii parteneri din Vest, au manifestat la București și în provincie cerând moartea Legilor Justiției. Jurnaliștii au estimat că numărul tefeliștilor ieșiți în stradă ar fi fost cuprins între 8000 și 70000. Să insistăm, însă, că o problemă dezgropată de Sorosism nu o poate îngropa o pisică, iar TeFeLismul este o mișcare care se vrea mereu în număr mare. TeFeLismului îi place mare.

De aceea, este de reamintit mitingiștilor TFL, că la protestul din 2018 ar fi putut să fie mai mulți dacă organizații non-guvernamentale finanțate prin controversatul miliardar nord-american George Soros nu ar fi desfășurat agresive campanii de legalizare a avortului în Europa. Ani de zile, tefeliști de pe Bătrânul Continent au organizat campanii pro-avort (sub titlul “societatea civilă cere”) și generații întregi n-au mai sosit niciodată la întâlnirea cu viața, sau la cea cu politicienii și lozincile de tip “haștag Rezist”.

Iar acest lucru produce efecte

… în Ceruri și pre pământ. La finele lunii Octombrie 2017, Papa Francisc- un marxist de treabă, cu cruce la gât și cheie la împărăția cerurilor, deplângea public, la o adunare a Conferinței Arhiepiscopilor- COMECE, rata scăzută de nașteri și “sterilitatea” din Europa. Trăim vremuri interesante, insuficient descifrate pentru Papă și pentru suita sa de sanctități, în care gazetele nord-americane de stânga (Pravda americană), gen “The Economist” plusează pe “colonizarea” Europei prin migrație economică masivă, în articole cu publicitate dinspre Uniunea Europeană. Nu a fost nimeni pe lângă Papă să îi șoptească în timpul discursului că Dumnezeu a lăsat ca orice lucru pe pământ să fie însoțit de o explicație: altfel, ar fi putut afla că “elitele” de la Uniunea Europeană nu promovează în prezent programe de încurajare a familiei europene, dar finanțează în schimb mega-“proiecte” plătite din banii contribuabilului european, de “salvare” cu barca prin Marea Mediterană spre Europa, a milioane de migranți dinspre Africa. Comportamentul jemanfișist, aproape ostil față de familia europeană, a liderilor supremi de la Comisia Europeană (entitate condusă cu “numiți”, nu cu “aleși” de națiuni) duce retorica “scăderii demografice europene” spre grotesc.

Papa a fost aplaudat…

… la întâlnirea COMECE, din audiență, de vice- președintele Comisiei Europene, Frans Timmermans și de șeful Parlamentului European (PE), Antonio Tajani. Timmermans este un avocat de succes al controversatului miliardar nord-american George Soros- finanțator al Legiunii de fundații care a alimentat masiv furia avortului în Europa. Personajul nu este deloc un romantic întârziat: în Mai 2017, el afirma, dincolo de firescul diplomatic, că atitudinea membrului UE, Ungaria, împotriva lui Soros ar fi fost motivată de antisemitism. Slab informat ca și în alte probleme cu care se confruntă UE, Frans Timmermans a ignorat că în aceeași periodă, chiar în Israel se pregătea o lege menită să reducă local influența lui Soros. Alături de Timmermans, spaniolul Tajani este liderul unei instituții pan-europene, PE, prin care încă se împinge pentru a aduce în Europa migranți ilegali- prin faimoasele “relocări”. Cum ar veni, în casa spânzuratului, Papa vorbea cu o pioasă pocăință despre funie.

Cel puțin în România

… “sterilitatea” de care vorbea Papa Francisc poartă un nume: “avortul”, sau întreruperea unei sarcini a decimat practic populația României începând din 1990. Conform unei statistici pusă la dispoziția publicației “CristoiuBlog” de Ministerul Sănătății, în perioada 1990- 2016, au fost efectuate în rețeaua de stat și privată, aproape 6,2 milioane avorturi. Iar România nu este- la acest capitol- decât un vârf al unui iceberg uriaș și parte a unui continent, Europa, unde pe de-o parte este încurajat nelimitat avortul, iar pe de altă parte, este “deplânsă” scăderea populației. Toate a cestea, în timp ce Papa privește duios în ochii mari ai lui Timmermans de la UE.

De la teoria bățului de chibrit la Teoria conspirației

… nu este decât un pas, pe care “iluminații” de la Bruxelles îl fac elegant, lin, fără suspin. În Sept. 2015, șeful Comisiei Europene, luxemburghezul Jean Claude-Juncker, mare iubitor de vinuri și un suflet caritabil- omul care ar dărui României, spre administrare, întreg Spațiul Schengen- declara nonșalant că Europa este “un continent îmbătrânit”, cu “demografie în declin”, așa încât migrația (ilegală-n.n.) ar trebui văzută ca “resursă” mai degrabă decât ca “problemă”. S-a văzut de la această declarație, că asaltul globamismului a sărit dincolo de orice Teorie a Conspirației și a aterizat în carne și oase, direct printre europeni. Cel mai vocal suporter al susținerilor lui Juncker a fost și este astăzi Federica Mogherini, un fost membru al tineretului Comunist Italian, ajuns azi, printr-o stranie împrejurare, un soi de ministru de Externe la Uniunea Europeană. Căci, la Bruxelles, totul se face “în familie”. În familia lor.

Faptul că leadership-ul UE

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Opinii EVZ

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate