„Dacă privesc serialul „Game of Thrones” este PĂCAT?” Ce a răspuns preotul

„Dacă privesc serialul „Game of Thrones” este PĂCAT?” Ce a răspuns preotul

Game of Thrones este unul dintre cele mai populare seriale de până acum. Se ştie că ratingurile serialului se numără printre cele mai mari din istoria televiziunii. Deși până la sezonul opt mai este de așteptat, totuși acesta rămâne unul dintre cele mai dezbătute subiecte pe internet.

Cronicile spun că este unul din cele mai" întunecate şi controversate" seriale de până acum deoarece "Game of Thrones" promovează intrigile politice, violenţa, violurilor cu scopul de a atinge cote maxime de audienţă.

La la categoria „Întreabă preotul” cineva a adresat o întrebare în care se interesează dacă este sau nu un păcat să vizionezi acest serial:

„Bună ziua, aș vrea să știu dacă privesc serialul „Game of Thrones” este păcat, că el conține unele scene indecente, dar eu ma gândesc că dacă numai privești, dar nu faci și n-ai de gând să faci nu e păcat. Puteți să mă lămuriți în acest caz?”, este întrebarea unui internaut.

Ne puteți urmări și pe Google News

Preot Victor Mihalachi: „Dragii mei, unde nu este luptă cu gândul, omul e deja cucerit de faptă.Trăim într-o vreme în care, deşi oamenii sunt tot mai încurcaţi la minte cu tot felul de gânduri şi păreri, se dă tot mai puţină atenţie lumii interioare. Dar de la gând încep toate. Războiul se duce la nivelul gândului, la nivelul deciziei lăuntrice. Dar pentru asta trebuie multă conştiinţă de sine, o profundă cunoaștere a lumii tale lăuntrice. De aceia mai bine de abținut de la filme care dăunează imaginii noastre spirituale și sufletului nostru”, a răspuns preotul, citat diez.md.

"Game of Thrones" a primit mai multe Premii Emmy decât orice serial TV din istoria televiziunii, fiind difuzat în 170 de ţări. Potrivit procinema.ro, "Game of Thrones" a intrat în Cartea Recordurilor: performanţă unică înregistrată la nivel mondial de unul dintre cele mai urmărite seriale.