Evenimentul Zilei > Social > Game of Thrones. Documentarul HBO care va arăta „o cronică intimă şi personală” a popularului serial
Game of Thrones. Documentarul HBO care va arăta „o cronică intimă şi personală” a popularului serial

Game of Thrones. Documentarul HBO care va arăta „o cronică intimă şi personală” a popularului serial

Pe 26 mai, la HBO va fi difuzat un documentarul „Game of Thrones: The Last Watch” în care telespectatorii vor avea acces la felul în care s-a filmat sezonul final din Urzeala tronurilor.

Regizoarea britanică Jeanie Finley s-a implicat în filmările realizate timp de peste un an ale celui de-al 8-lea şi ultim sezon cu mai multe camere care au surprins procesul de elaborare şi activitatea echipei de actori, potrivit HBO, informează agerpres.ro 

Documentarul prezintă telespectatorilor, prin intermediul unui material inedit înregistrat în spatele camerelor de filmare, „marea provocare" de a recrea în studiouri atmosfera serialului, locațiile spectaculoase din Spania şi Irlanda de Nord, precum şi efortul de a face faţă condiţiilor meteo extreme, termenelor de predare imposibile şi armatei de fani avizi de „spoilere".

 
Pentru aceasta, Finley a avut „un acces fără precedente" la filmări pentru a realiza „o cronică intimă şi personală din tranşeele producţiei".

Documentarul, cu o durată de două ore, va fi lansat la o săptămâna după difuzarea ultimului episod al serialului, pentru a putea dezvălui noi detalii fanilor, se arată într-un comunicat difuzat de HBO. 

Sursa foto: syfy.com

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.