Producătorii de electronice nu au luat vacanţă, se străduiesc să cucerească o cotă cât mai mare în industria care, încetul cu încetul, devine cea mai puternică din lume. Iată care sunt cele mai populare gadgeturi, în opinia celor de la Popsci.com
Aspiratorul Eureka Suction Seal. Preţ: 150 de dolari. E un aparat dotat cu o tehnologie care permite o aspirare mult mai puternică. Aspiratorul are două tuburi care fac aerul să circule cu mai mare putere.
Nvidia GeForce GTX 690. Preţ: 1.000 de dolari. Este destinată în principal celor care se joacă. Are o memorie de 4GB. Această placă video este una dintre cele mai puternice.
USBHammacher Schlemmer. Preţ: 50 de dolari. E un stick care se introduce în computer şi care deblochează anumite softuri şi site-uri doar prin intermediul vocii tale.
Aperion Audio ARIS Wireless Speaker. Preţ: 500 de dolari. E un sistem audio care se conectează wireless cu PC-ul sau laptopul tău. Amplificatorul e destul de puternic şi are o putere de 100 W RMS.
Cord Cruncher. Preţ 20 de dolari. E un accesoriu pentru căşti, un cordon de plastic în care se introduce cablul şi care face imposibilă încâlcirea sau înnodarea.
The Cryo E40. Preţ: 28 de dolari. E un dispozitiv cu ventilaţie care se aşează sub laptop şi care are rolul de ajuta la evitarea supraîncălzirii componentelor hardware.

CITIŢI ŞI:

  • Gadgeturi ieftine pentru vacanţă
  • Panasonic a lansat Lumix G5