Evenimentul Zilei > Politica > Gabriela Firea, ironii la adresa lui Iohannis. Capitala, la același nivel cu Parisul și Londra
Gabriela Firea, ironii la adresa lui Iohannis. Capitala, la același nivel cu Parisul și Londra

Gabriela Firea, ironii la adresa lui Iohannis. Capitala, la același nivel cu Parisul și Londra

Gabriela Firea, a declarat într-o conferinţă de presă că ea şi primarii de la sectoare administrează un oraş de 4 milioane de oameni şi nu acceptă lecţii de la oricine.

Fermă, Gabriela Firea a declarat: „Exemple şi lecţii doar de la primarii marilor capitale europene precum Paris, Londra, Viena și Praga primim”.

„Acum suntem în situaţia în care unui primar general şi celor 6 primari de sectoare li se cer lucruri rezolvate, ca şi cum am fi de 30 de ani primari şi nu doar de 3 ani. Este nedrept, dar ne-am obişnuit cu această realitate şi nu putem să facem altceva decât să explicăm, atât eu, cât şi cei 6 primari PSD de sectoare, ce facem, care este munca noastră, care sunt rezultatele”, a declarat Gabriela Firea la conferinţa de presă de la  Organizaţia PSD Bucureşti.

Social-democrații au ca reper doar capitale europene

Liderul interimar al PSD Bucureşti a adăugat că social-democraţii au ca „reper capitale europene” după care se ghidează: „De aceea, nici nu doresc să primesc lecţii de la oamenii care au condus oraşe de 20 de mii sau 150 de mii de oameni, pentru că noi administrăm un oraş cu 4 milioane de locuitori. Primim exemple, sunt binevenite, şi chiar lecţii, dar de la primarul Parisului, primarul Londrei, primarul din Praga, din Viena, nu de la primarii respectivelor localităţi care au 100 de străzi făcând referire şi la Sibiu. Noi avem peste 5.000 de străzi”, a concluzionat Gabriela Firea.

Mai mult, Gabriela Firea a ameninţat că îi dă în judecată pe Ludovic Orban şi ministrul de Fianţe Cîţu dacă nu i se dau bani din buget.