Gabriela Firea, moment de sinceritate în legătură cu seniorii Bucureștiului

Gabriela Firea, moment de sinceritate în legătură cu seniorii Bucureștiului Sursa foto: Dreamstime.com

Bucureștenii care fac parte din rândurile seniorilor, dar și familiile acestora, au încă proaspăt în minte programele pe care Gabriela Firea, președinta PSD București le derula în timpul mandatului anterior de primar general. Mulți dintre aceștia au mărturisit, cu nostalgie, cât de frumoase și folositoare erau acestea.

Gabriela Firea: "Sănătatea seniorilor este o responsabilitate noastră!

Gabriela Firea

Gabriela Firea. Sursa foto: Facebook

Despre aceste lucruri a vorbit și senatoarea Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria București.

Seniorilor, fie că ne sunt părinți, bunici, prieteni, colegi sau vecini le datorăm zi de zi dragoste și trebuie să avem grijă de sentimentele şi nevoile lor. Am avut o întâlnire emoționantă cu seniori din Capitală, împreună cu Rareş Hopincă, fost prefect al Capitalei şi actual candidat la Primăria sectorului 2, având invitați speciali pe : prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, președintele Comisie de Sănătate din Senat, Măriuca Ivan - Crucea Alb Galbenă,  medicii : Adina Alberts, Marilena Băluță, Cristina Berteanu, Irina Enache.

Sănătatea seniorilor este o responsabilitate noastră!

Ne puteți urmări și pe Google News

Autoritatea locală trebuie să aibă programe concrete dedicate seniorilor!”, a spus Gabriela Firea.

De asemenea, ea a evocat și proiectele pe care le-a avut în mandatul anterior de primar general:

” În mandatul de primar general al Capitalei am înființat Centrul pentru Seniori al Municipiului București. Tot mandatul am derulat programe menite să-i ajute pe cei vârstnici să aibă o viață activă și cu cât mai puține griji.

I-am ajutat pe seniori în pandemie, când pentru cei singuri au fost momente cumplite, am găsit resurse pentru a-i sprijin pe cei cu venituri reduse, i-am premiat pentru căsătoriile de lungă durată sau am decontat analize medicale costisitoare.

Am creat evenimente prin care pensionarii să se simtă utili în societate şi să-i poată ajuta pe copiii din centrele de plasament, din familii vulnerabile ori cu probleme de sănātate”, a spus senatoarea PSD.

De asemenea, ea promite ca după 9 iunie să reia aceste programe destinate seniorilor, abandonate de actuala administrație bucureșteană:

” Din păcate, actualul primar general nu s-a mai aplecat către problemele seniorilor, nu au existat pentru el. După alegerile din 9 iunie, vom repune pe picioare Centrul pentru Seniori și proiectele atât de utile pentru aceștia!”, a anunțat Gabriela Firea