Evenimentul Zilei > Politica > Gabriel Oprea, apel de la Timișoara: ””UNPR a avut peste 500.000 de membri. Îi aşteptăm să revină acasă”
Gabriel Oprea, apel de la Timișoara: ””UNPR a avut peste 500.000 de membri. Îi aşteptăm să revină acasă”

Gabriel Oprea, apel de la Timișoara: ””UNPR a avut peste 500.000 de membri. Îi aşteptăm să revină acasă”

Fostul ministru al Apărării, Gabriel Oprea a anunțat, sâmbătă, la Timișoara, obiectivele UNPR pentru viitoarele alegeri. El a participat, astăzi, la Reuniunea regională a organizaţiilor UNPR din regiunea Vest Banat, eveniment în cadrul căruia s-a discutat despre organizarea alegerilor europarlamentare. Au participat reprezentanţii organizaţiilor judeţene UNPR din Timiş, Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Mehedinţi.

"Pentru europarlamentare ne batem, obiectivul este să ne comportăm onorabil. Însă cele mai importante obiective ale noastre sunt alegerile locale şi parlamentare de anul viitor. Ne propunem să obţinem peste 10% la locale, la fel şi la parlamentare", a declarat liderul UNPR, citat în comunicat de presă.

Liderul UNPR a lansat un apel către foștii membri: "UNPR a avut peste 500.000 de membri. Îi aşteptăm să revină acasă pe toţi cei care au ales să se retragă din politică, după ce eu am demisionat. Dacă au încredere în mine, în noi, să vină înapoi. Să vină alături de noi toţi patrioţii români, care îşi iubesc ţara, care urăsc trădătorii de ţară şi care nu acceptă ca România să fie denigrată şi umilită. (…) UNPR are pregătite proiecte care să vină în continuare în sprijinul militarilor, poliţiştilor, pompierilor şi jandarmilor în activitate şi în rezervă. Aceste proiecte se referă la pensii, la drepturile şi la statutul acestei categorii profesionale. Pentru a le pune în aplicare, UNPR trebuie să fie în Parlament".

El a mai spus că vor fi analizați atenți viitorii aliați politici: ”Căutăm să fim mai înţelepţi, nu vom mai bate palma cu oricine şi nu ne vom da cuvântul oricui”.