Evenimentul ZileiMondenGabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu. „Multă gelozie/ Îi explicam degeaba”

Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu. „Multă gelozie/ Îi explicam degeaba”

Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu. „Multă gelozie/ Îi explicam degeaba”
Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu. Afaceristul a declarat că a fost o relație cu multă gelozie și că blondina nu l-a înțeles în anumite momente. El a mai spus că separarea este o binecuvântare.

Gabi Bădălău a oferit primele declarații după separarea de Bianca Drăgușanu. Afaceristul a declarat că a încercat să își salveze relația, dar că nu s-a mai putut. El a recunoscut că au existat multe neînțelegeri din cauza geloziei. Acesta a mai spus că nu a simțit că blondina îl ascultă cu adevărat.

„Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație, rămân cu tot ce a fost bun și frumos. A fost și o lecție de viață pentru mine! O să o respect pe Bianca (n.r. Drăgușanu) toată viața și, din partea mea, să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul, eu sunt bărbat”, a mărturisit Bădălău, pentru un post TV.

Gabi Bădălău, despre problemele cu Bianca Drăgușanu

Bădălău a mai spus că este trist pentru că nu a fost văzut, auzit și înțeles de Bianca. Afaceristul a declarat că i-a explicat anumite situații de nenumărate ori, dar fără rezultat.

„Îi mulțumesc Biancăi pentru tot ce îi doresc să fie sănătoasă. Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare. Am încercat până nu a mai fost loc de încercat, ca să nu rămân cu regrete. Mi se pare cel mai trist să nu te vezi văzut, auzit și înțeles, iar eu tot vorbeam și îi explicam degeaba. Noi ne-am despărțit pentru că ceva nu mergea bine, iar uneori despărțirea este o binecuvântare”, a adăugat afaceristul.

Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu. „Multă gelozie/ Îi explicam degeaba”
Sursa foto Arhiva EVZ

Bianca Drăgușanu nu mai vrea să audă de Bădălău

Și Bianca Drăgușanu a vorbit despre despărțirea de fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. Blodina a declarat că acesta este fostul ei iubit și că nu mai vrea să vorbească de el.

„Da, m-am despărțit de Gabi Bădălău. Gabi este deja fostul meu iubit. Nu vreau să comentez mai mult acum”, a declarat Bianca Drăgușanu, conform puterea.ro.

Cei doi au format un cuplu 3 ani. În această perioadă, ei au avut parte de multe scandaluri, despărțiri și împăcări. Bianca Drăgușanu a fost acceptată cu greu de familia afaceristului. Ea încă se judecă în instanță cu fosta soție a acestuia, Claudia Pătrășcanu.


Accesează: