Furt de piese auto la Uzina Dacia

Furt de piese auto la Uzina Dacia

Adrian Darmaz, un argeşean de 32 de ani din localitatea Mioveni, a fost reţinut, ieri noapte, de Poliţie, după ce la domiciliul acestuia au fost găsite piese auto în valoare de 500 de mii de lei, fără documente de provenienţă.

Procurorii au stabilit că Darmaz  a furat, cu o noapte înainte, de la Uzina Dacia, piese în valoare de 30 de mii de lei. Acesta a sustras piesele cu ajutorul unui camion, fiind văzut de câţiva locuitori din zonă, care au anunţat Poliţia.

A doua zi, poliţiştii au găsit autoutilitara folosită la furt abandonată, iar în câteva ore au descins la domiciliul lui Darmaz, unde au descoperit un adevărat depozit de piese auto furate. Dacă va fi găsit vinovat pentru furt, aceste riscă până la 15 ani de închisoare.

Conducerea Dacia dezminte provenienţa pieselor

Ne puteți urmări și pe Google News

În această seară, poliţiştii argeşeni au fost anunţaţi de către conducerea Dacia că piesele auto cu însemnele Dacia găsite în casa bărbatului din Clucereasa, nu provin din depozitele companiei din Mioveni.

Potrivit inspectorului Robert Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, citat de Mediafax, poliţiştii au fost înştiinţaţi că piesle auto respective nu provin din depozitele societăţii. Sursa citată a adăugat că poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili provenienţa pieselor auto.