Evenimentul Zilei > Monden > Fulgy nu mai suportă să fie subiect de glume. Mihai Morar a păţit-o, deja
Fulgy nu mai suportă să fie subiect de glume. Mihai Morar a păţit-o, deja

Fulgy nu mai suportă să fie subiect de glume. Mihai Morar a păţit-o, deja

În urmă cu doar câteva zile, Fulgy a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise, subiect care a generat unele ironii din partea unor vedete precum Mihai Morar, vizat de un mesaj cu multe înţelesuri din partea celebrei odrasle a artiştilor din Clejani.

Fulgy nu mai suportă să fie subiect de glume. Mihai Morar a păţit-o, deja. Astfel, fiul lăutarilor Viorica şi Ioniţă de la Clejani a fost foarte deranjat de glumele pe care Mihai Morar le-a făcut la Radio Zu după episodul cu oamenii legii.

Atât de deranjat a fost cel pe care îl cheamă Manole Dan Constantin Fulgeraș, încât a subliniat că fostul prezentator de la Antena Stars ar putea avea unele probleme când va ieşi în parc.

„Doamna moderator Roberta a fost la mine la emisiune la Moft TV şi am dat-o afară, să zicem, pentru că nu aveam nevoie de moderator. Doamna Roberta este cea care l-a învăţat pe Mihai Morar tot ce ştie. Din punctul meu de vedere, el cu Flick şi cu ăla gras (n.r. – Răzvan Popescu), care fac numai glume la radio, sunteţi zero pentru mine.

Fulgy nu mai suportă să fie subiect de glume

Şi, Mihai Morar, cum te plimbi tu în parcul ăla, în Herăstrău, crede-mă că se plimbă şi cocalarii mei care abia aşteaptă să se ducă la puşcărie. Nu te ameninţ, dar nu-i frumos să râzi tu de mine, care eu am master la pian, la muzică clasică”, a declarat Fulgy în emisiunea Xtra Night Show.

Fugy, Viorica, Margherita şi Ioniţă de la Clejani, o familie nu prea fericită…

În aceeaşi emisiune moderată de Dan Capatos, Fulgy s-a referit şi împrejurările în care a început să consume droguri. Se pare că vina cea mai mare pentru decizia lui nu o are el, ci anturajul.

„Anturajul ei (n.r. – al fostei iubite), pus de șmecherii ăștia de care spun, da, a consumat THC, canabinoid ca așa se cheamă și da, la petrecere toată lumea se droghează cu cocaină, eu nu prea pot să trag pe nas că am deviație de sept și sunt dependent de spray nazal.

Din cauza anturajului vagabonțesc în care era fata asta am mai experimentat și eu să văd cum e”, a spus Fulgy, în cadrul emisiunii Xtra Night Show..

Amintim că tânărul în vârstă de 23 de ani a fost prins de oamenii legii când afla la volan sub influența substanțelor interzise. În acel moment, conform procedurii, poliţiştii l-au transportat la INML pentru analize amănunțite. La fel s-a întâmplat şi cu Margherita de la Clejani, la 27 mai 2020, data la care a cauzat un accident rutier în Bucureşti fiind sub influenţa substanţelor interzise.