Evenimentul Zilei > Actualitate > Fulgy, înspirat de o fată internată în același spital. Se pare că fiul Clejanilor s-ar fi îndrăgostit
Fulgy, înspirat de o fată internată în același spital. Se pare că fiul Clejanilor s-ar fi îndrăgostit

Fulgy, înspirat de o fată internată în același spital. Se pare că fiul Clejanilor s-ar fi îndrăgostit

Se pare că Fulgy se simte mult mai bine după ce a stat două săptămâni în spital. Și, se pare, fiul Clejanilor și-ar fi găsit și o nouă prietenă.

De două săptămâni, fiul lăutarilor de la Clejani este internat la Spitalul Obregia din București, pentru reabilitare. Tatăl său, care l-a și reclamat la poliție, l-a dus pe Fulgy acolo. Artistul a depus o plângere împotriva tatălui său pentru amenințare, scrie Fanatik.

Se pare că tratamentul îi priește tânărului, acesta simțindu-se deja mult mai bine. Surse din cadrul spitalului au declarat pentru ciao.ro, că Fulgy s-ar fi împrietenit cu o pacientă căreia îi scrie versuri.

Se pare că fiul Clejanilor se simte mult mai bine, după cele două săptămâni de tratament. Acesta și-ar fi găsit inspirația și ar fi început să scrie și versuri pentru noi cântece.

Gestul făcut de Fulgy pentru o fată

Dar, pe lângă versurile pentru cântece, se pare că Fulgy a scris și unele pentru o pacientă care ar fi internată într-o altă secție.

„La un moment dat, ar fi vorbit cu o fată, prin gard – ea aflându-se în curtea de lângă – despre ceea ce scrie. I-ar fi făcut o poezie, i-ar fi scris niște versuri, și i le-ar fi oferit prin gard. Din greșeală, sau poate de emoție, și-ar fi scăpat caietul chiar în curtea fetelor, rugând-o pe aceasta să i-l dea”, au susținut surse, pentru CIAO.RO.

Înainte de internare, într-una dintre filmările postate pe contul său de Instagram, tânărul susținea că și mama lui consumă substanțe interzise. „Și ea trage, mama trage cox d-ăla bun!”, a spus tânărul în timp ce mama lui era în spatele său.

„Fulgy își caută calea, își dorește să fie remarcat, apreciat, să fie în centrul atenției, a văzut că lucrurile bune nu sunt apreciate în România și a ales să se facă cunoscut sub stilul Cardi B, Kardashian, Snoop Dog, urmărește artiștii din afară și face ca ei. Tehnologia depășește interacțiunea umană”, spunea atunci Ioniță de la Clejani despre fiul său.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: