Evenimentul Zilei > Monden > Fuego, umilit crunt de Florin Călinescu! „Tot mama să îţi împodobească bradul?”
Fuego, umilit crunt de Florin Călinescu! „Tot mama să îţi împodobească bradul?”

Fuego, umilit crunt de Florin Călinescu! „Tot mama să îţi împodobească bradul?”

Florin Călinescu a făcut un mișto crunt, în timpul emisiunii "Românii au Talent", de unul dintre artiștii preferați de seniorii României.

După Irina Rimes, Ilinca Vandici, Olivia Steer, Iulia Vântur și What’s Up, a venit rândul lui Paul Surugiu alias Fuego, să devină ținta ironiei caustice a actorului și realizatorului TV Florin Călinescu.

Chestiunea zilei: De ce se duc bătrânelele la el la concert?

Andra: Fuego e din Turda. Aaaa, l-au făcut cetăţean de onoare, acum mi-am adus aminte. Cred că acum chiar locuieşte la Vălenii de Munte

Florin Călinescu: Dar de ce se duc bătrânelele la el la concert?

 Andra: Pentru muzica lui, îţi dai seama. E o muzică uşoară, dar nu actuală, vorbeşte mult între melodii, are un stil aparte.

 Andi Moisescu: El e mai sensibil aşa.

Călinescu a precizat mucalit că nu și-ar cumpăra niciodată un bilet la vreunul din concertele lui Fuego, așa cum nu ar onora cu prezența un concert marca Tudor Gheorghe sau Grigore Leșe.  Mai mult, juratul de la Românii au Talent a relatat cum s-a întâlnit cu mama lui Fuego la un restaurant și i-a spus femeii că este fanul fiului său, desigur în spirit de glumă.

Florin Călinescu: Nu mi-aş cumpăra niciodată bilet la concertele lui. Nici la Tudor Gheorghe, nici la Grigore Leșe.

Andi Moisescu: Da, ai dreptate. Nu ţi se potrivesc aceşti artişti. E foarte corect, tu te-ai duce la Eminem, de exemplu.

Întâlnirea memorabilă cu mama lui Fuego: Îmi dădea una de nu mai ajungeam niciodată în juriu

 „De ce m-aş duce la Fuego?! Împodobește, mamă, bradul! Dar tu ce ai, mă…?! Tot mama să îţi împodobească bradul? Cu vestuța aia a lui… Am cunoscut-o pe maică-sa. Eram la un restaurant libanez şi a venit o femeie îmbrăcată într-o geacă lungă de piele: „Domnul Călinescu, sunt mama lui Fuego!” M-am panicat. I-am zis că sunt mare fan Fuego şi am toate albumele lui acasă. Cred că îmi dădea una de nu mai ajungeam niciodată în juriu”, a încheiat entertainerul relatarea sa.