Deși primele informații ofereau o situație foarte gravă în care s-ar fi aflat jandarmul, medicii care au tratat-o au ieșit cu declarații și au explicat că Ștefania nu are traumatisme minore, însă trauma psihică este cea puternică.

Deși a ajuns la spital acuzând că nu-și mai poate simți picioarele, investigațiile medicale au arătat că Ștefania, femeia jandarm de 23 de ani, bătută în Piața Victoriei, nu a suferit nicio fractură a coloanei cervicale.

Oficial, diagnosticul pus de medici este traumatism cranio cerebral minor, un traumatism la coloana cervicală, contuzii toraco-abdominale și hematoame la nivelul feței.

Un fotograf care a întâlnit-o pe Ștefania la protest a recunoscut-o din imaginile dure care au circulat cu ea peste tot și a mărturisit că, înainte de acel incident, tânăra de doar 23 de ani era doar un zâmbet și-i vorbea foarte frumos. Drept pentru care a și surprins-o în câteva instantanee foarte frumoase.

”Ieri în Piața Victoriei am avut o conversație cu fata asta frumoasă care a fost foarte amabilă, a vorbit tare frumos cu mine și care la sfârșit m-a întrebat râzând dacă a ieșit bine în fotografiile pe care i le-am făcut. Sper din tot sufletul ca nu este vorba despre ea în bătaia animalică de azinoapte, deși din filmări așa pare… Gândul ăsta mă infioară. Aș vrea să comentați cei care ați fost mai aproape, care o știți, la ce spital este”, a scris fotograful Dan Bujor Dragomir pe pagina lui de Facebook, notează cancan.ro.