Evenimentul ZileiPoliticaFOTO. SACRILEGIU? Viorica Dăncilă s-a distrat cu ȚUICĂ și cu RĂCITURI la Palatul Regal

FOTO. SACRILEGIU? Viorica Dăncilă s-a distrat cu ȚUICĂ și cu RĂCITURI la Palatul Regal

FOTO. SACRILEGIU? Viorica Dăncilă s-a distrat cu ȚUICĂ și cu RĂCITURI la Palatul Regal
Ies la iveală tot mai multe amănunte despre ospățul organizat de Guvern în Sala Tronului din Palatul Regal. În locul în care, în urmă cu mai puțin de un an, era depus trupul neînsuflețit al Regelui Mihai, premierul a pus-o de-o petrecere pe care a denumit-o „prânz oferit de Viorica Dăncilă”.

În imagini se văd membrii Guvernului Dăncilă pe o parte a mesei, iar pe cealaltă stă președintele Parlamentului European Antonio Tajani, împreună cu delegația care l-a însoțit.

Fiecare invitat are în faţă mai multe pahare, alături de platoul cu răcituri și farfuria cu chifle. Într-una din fotografii, Viorica Dăncilă apare ciocnind un pahar cu ţuică cu unul dintre invitaţi.

Casa Regală a condamnat în trecut astfel de acțiuni. Regele Mihai considera că Sala Tronului este un simbol al Statului.

“Ce sacrilegiu! Politicienii de azi fac chiolhanuri la altarele neamului! Se împlineşte anul de când ne luam rămas bun de la Regele Mihai în Sala Tronului! Da, Majestate! ”Lumea de mâine nu poate exista fără morală, fără credinţă şi fără memorie.” Dar cea de astăzi, ce viaţă!”, a postat Marilena Rotaru, o apropiată a Regelui Mihai, potrivit wowbiz.ro.

 


Accesează: