FOTO Copil de 13 ani UCIS de un câine. "Băiatul meu. Doamne, de ce?"

FOTO Copil de 13 ani UCIS de un câine. "Băiatul meu. Doamne, de ce?"

Un câine de rasa bullmastiff a atacat un copil de 13 ani, care a decedat în urma rănilor, şi o fetiţă de 10 ani, care, din fericire, a scăpat cu viaţă, însă se află în stare gravă la spital. Nenorocirea a avut loc în Paterson, New Jersey.

Animalul a scăpat din curte şi a plecat pe străzi. În drumul lui au apărut cei doi copii, care se întorceau de la şcoală, scrie Dailymail.co.uk. În urma nefericitului incident, A. Paterson a fost omorât, iar fetiţa care îl însoţea a fost internată în stare gravă în centrul medical St. Joseph s din Paterson. Câinele îi aparţine lui Paul Clark, însă acesta nu şi-a dat seama că animalul a scăpat din lesă. Animalul, care se numeşte Tringerr, a fost pus la pământ de către ofiţerul de poliţie Michael DeMarco, însă nu a explicat care a fost metoda lui. Fetiţa care a supravieţuit atacului striga "Am fost muşcat de un câine şi nu îmi găsesc prietenul.", a spus Maria Zachus. "E aici, e aici, l-am găsit" , spun martorii.

Tatăl copilului mort zbiera şi plăngea "Copilul meu, băiatul meu, băiatul meu. Doamne, de ce?"

Este a doua oară anul acesta când un copil este muşcat de un câine. În decembrie, un pitbull a atacat un băieţel de 10 ani chiar în apartament.

Ne puteți urmări și pe Google News

ARTICOLE POPULARE: Vezi GALERIA FOTO cu opt cele mai psihedelice peisaje din lume VEZI GALERIE FOTO CU CEI CARE AU CREZUT CĂ SUNT DUMNEZEU VEZI GALERIA FOTO CU FEMEILE CARE AU DEVENIT BĂRBAŢI VEZI GALERIA FOTO CU VEDETELE LA BĂTRÂNEŢE

VEZI GALERIE FOTO CU IMAGINILE DIN CONCURS VEZI GALERIA FOTO CU LOCUINTELE VEDETELOR Vezi GALERIA FOTO cu rănile pe care cele două le-au avut după atac Vezi GALERIE FOTO cu momentul în care o femeie a născut pe stradă GALERIE FOTO cu cele mai nereuşite fotografii modificate în photoshop Vezi o GALERIE FOTO cu cele mai ciudate locuri în care tinerii au ales să facă sex Vezi aici GALERIA FOTO cu motănelul ale cărui lăbuţe din faţă au fost secţionate Vezi aici o GALERIE FOTO cu noul aspect al lui Britney Spears Vezi GALERIA FOTO cu pustnicii din Rusia Vezi aici GALERIA FOTO cu femeia care ducea fetiţe de 12 ani la produs