Evenimentul Zilei > Economie > Fostul ministrul al Transporturilor, Dan Costescu se vrea a fi iar la şefia CFR SA
Fostul ministrul al Transporturilor, Dan Costescu se vrea a fi iar la şefia CFR SA

Fostul ministrul al Transporturilor, Dan Costescu se vrea a fi iar la şefia CFR SA

După câteva luni în care a fost şef la CFR SA şi a avut un mandat scurt în fruntea Ministerului Transporturilor, Dan Costescu rămâne fidel căii ferate acceptând să fie un simplu angajat în cadrul Regionalei CFR SA-Braşov.

Directorul Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, Marius Chiper ar putea fi înlocuit. Pe holurile Ministerului Transporturilor se zvoneşte că fostul ministru, Dan Costescu îşi doreşte să ajungă la şefia CFR SA, funcţie pe care a mai ocupat-o înainte de a fi demnitar.
În prezent, vechimea în muncă a fostului ministru al Transporturilor, Dan Costescu este asigurată de Regionala CFR SA-Braşov. Pe lângă salariul de la Regionala CFR SA-Braşov, Dan Costescu încasează şi o indemnizaţie de câteva mii de lei/lună, fiind membru în Consiliul de Administraţie al companiei Electrificare CFR SA.

Pe lângă toate aceste beneficii, din respect pentru cele şapte luni dîn care a fost ministru al Transporturilor, Dan Costescu are la dispoziţie şi un birou în cadrul Ministerului Transporturilor.

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: