Fostul ideolog economic al PSD anunță Apocalipsa. „Economisiți cât de mult puteți!”

Fostul ideolog economic al PSD anunță Apocalipsa. „Economisiți cât de mult puteți!”

Cristian Socol, fostul specialist al PSD în domeniul economic, lansează un avertisment panicard după anunțul Standard & Poor′s.

Cristian Socol scrie, pe pagina sa de Facebook: „Economisiți cât de mult puteți! Restrângeți cheltuielile la strictul necesar! Vor crește puternic facturile, vor crește chiriile, va crește costul vieții! Puterea de cumpărare va scădea puternic în 2020! Apărați-vă!”, este avertismentul transmis de Socol.

Cristian Socol susține că agențiile de rating nu ar avea încredere în actualul guvern. „Breaking news. Agențiile de rating nu au încredere în politicile propuse de noul Guvern. Dacă ați lucra într-o agenție de rating și ați citi declarația unui oficial de rang înalt al unei țări UE în care vorbește despre registre duble, Al Capone și alte glume cu privire la bugetul de stat și... seară ... ați află că au fost niște metafore, ați avea încredere?Efect direct și nemijlocit al declarațiilor politicianiste duse la limita iresponsabilului, scăderea perspectivei de rating va conduce la costuri de finanțare mai mari, la reducerea investițiilor străine, la dobânzi mai mari la credite și / sau la deprecierea cursului de schimb", a susținut Socol.

„A venit decontul dar nu pentru ei, ci pentru fiecare dintre noi”, a mai spus  Cristian Socol.

Ne puteți urmări și pe Google News