După divorțul de Borcea, Vidican a preferat să rămână în Miami, împreună cu cei doi copii pe care îi are din căsnicia cu omul de afaceri. Alina este acum manager de restaurant – chiar localul pe care îl deținea împreună cu Cristi și care în urma partajului i-a revenit ei.

De teama pandemiei de coronavirus, Alina Vidican a decis să rupă orice legătură cu lumea exterioară. Autoizolarea păzește sănătatea mai bine ca nimeni, așa că fosta doamnă Borcea își conduce afaceri doar prin intermediul telefonului, scrie cancan.ro.

E și mai ușor așa. Clienții restaurantului oricum s-au împuținat, de când cu restricțiile impuse de autorități, iar business-ul se concentrează acum mai degrabă pe livrările la domiciliu.

Alina este foarte atentă să intre în contact cu cât mai puțini oameni, nu vrea să își expună cumva copiii la coronavirus. De acea, acum, mai iese din casă doar în caz de urgențe, dar a avut grijă să își facă, din timp, cumpărăturile, încă de când începuse nebunia și în România. Acum este preocupată mai mult să îi țină ocupați pe copii decât să se consume cu alte lucruri. Mai ales că, la restaurant e puțină treabă, iar indicațiile și tot ce ține de afacere le poate coordona și prin telefon, a declarat un apropiat al Alinei Vidican.

Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat în 2016, o despărțire care a avut loc în timp ce fostul acționar dinamovist era reținut la Penitenciarul Poarta Albă. De dragul copiilor, cei doi au rămas, însă, în relații bune. Stabilită în America, Alina Vidican duce o viață de lux, departe de grijile și bârfele lumii mondene din România.