Evenimentul Zilei > Sport > Focar de coronavirus la CSM Bucureşti
Focar de coronavirus la CSM Bucureşti

Focar de coronavirus la CSM Bucureşti

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, se confruntă cu mari probleme înainte de derby-ul de joi, cu SCM Râmnicu Vâlcea. În urma testelor PCR efectuate de trupa din Capitală după deplasarea din weekend, din Franţa, antrenorul principal Adrian Vasile şi alte cinci jucătoare au fost depistate pozitiv cu coronavirus.

Gruparea alb – neagră ar putea solicita reprogramarea acestei dispute, dar conducerea „tigroaicelor” pare hotărâtă să accepte riscul şi să evolueze la Sfântu Gheorghe. „În urma unei sesiuni de teste efectuate luni, şase persoane au primit rezultate pozitive. Testele au fost realizate în perspectiva deplăsării echipei noastre de la Sfântu Gheorghe, acolo unde joi este programată confruntarea cu SCM Râmnicu Vâlcea. Testele celorlalte persoane din lot au fost negative” se anunţă în comunicatul publicat pe pagina oficială a formaţiei bucureştene.

Tigroaicele” s-au izolat după revenirea în ţară

Oficialii de la CSM speră că riscul răspândirii infecţiilor şi în rândul altor componente ale echipei este scăzut. Interul stânga Cristina Neagu şi celelalte coechipiere ale sale nu s-au mai pregătit împreună în ultimele zile, după întoarcerea din deplasarea din Liga Campionilor, de pe terenul celor la Metz. „Jucătoarele noastre, precum şi cei din staff-ul tehnic, nu s-au întâlnit în ultimele zile, de la revenirea de la Metz” au mai precizat liderii ocupantei locului întâi în Superliga Naţională.

CSM a început achiziţiile pentru sezonul viitor

Până la duelul cu Vâlcea, clubul din Bucureşti a reuşit să mai perfecteze astăzi încă două transferuri importante. Şefii câştigătoarei din 2016 a Ligii Campionilor au bătut palma cu goalkeeper-ul din Norvegia, Marie Skurtveit Davidsen, şi cu pivotul muntenegrean Ema Ramusović.

Gruparea noastră a ajuns la o înţelegere cu Ema Ramusović pentru următoarele două sezoane. Goalkeeper-ul norvegian Marie Skurtveit Davidsein va evolua, de asemenea, din sezonul viitor, la echipa noastră” au mai informat oficialii campioanei României.