Florin Salam poate spune că nu a trăit nicio secundă degeaba. Are o familie frumoasă, o carieră care i-a adus sume colosale în conturi, dar cu siguranță fanii celebrului manelist se întreabă cum anume arăta acesta, înainte de a fi celebru, scrie Cancan.

Acum 20 de ani, Florin Salam nu refuza nicio cântare, pentru că orice eveniment îi aducea o sumă de bani, fie ea cât de mică. Manelistul nu era deloc cunoscut, iar cei care știau de el erau oamenii din cartierele mărginașe ale Capitalei. Stilul pe care îl are Florin Salam acum este într-o totală antiteză cu cel din trecut. În prezent, cântărețul face show de show pe oriunde merge și toată lumea știe de „nebunia lui Salam”.

În trecut, însă, lucrurile nu erau deloc așa. Florin Salam prefera stilul mai liniștit și era un manelist care nu rata nicio cântare. Mai mult, se baza mai mult pe…tânguieli, decât pe manele care ridică oamenii în picioare și îi fac să danseze până spre dimineață.

Nici stilul vestimentar nu mai e la fel ca în trecut. În urmă cu 20 de ani, Florin Salam aborda un stil mult mai sărac din punct de vedere al hainelor. Acum, manelistul preferă hainele luxoase, căci nu de puține ori l-am văzut cu piese vestimentare de la designeri cunoscuți.