Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit? „Cred că niciodată nu aș fi fost suficient de pregătit”

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit? „Cred că niciodată nu aș fi fost suficient de pregătit” Sursă Instagram

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit în urmă cu ceva vreme, relația dintre cei doi s-ar fi schimbat. Juratul de la „X Factor” a făcut o postare prin care fanii au dedus că s-a despărțit de iubita lui la începutul anului 2023.

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunoscut în timpul show-ului „X Factor” de la Antena 1, iar juratul a făcut pe aceasta să rămână în România. În urmă cu ceva vreme, el a declarat că Naomi i-a schimbat viața și a cerut-o de soție.

Cu toate astea, internauții au dedus că Florin Ristei și Naomi s-au despărțit. Juratul de la „X Factor” i-a întrebat dacă sunt de acord cu ideea că „Timpul vindecă tot”. Aceștia au ajuns la concluzia că relația lui nu mai este ca la început. Cu toate astea, alți fani s-au gândit că este vorba doar despre o nouă colaborare muzicală.

Sursă Instagram

Florin Ristei și Naomi, poveste de dragoste ca în filme

Amintim că Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunoscut la „X Factor”. El a rămas uimit de frumusețea concurentei și a început să îi facă ochi dulci. La scurt timp, cei doi au declarat că formează un cuplu și că nu s-au așteptat la așa ceva la început.

Ne puteți urmări și pe Google News

Florin Ristei a declarat că nu a mai simțit chimia pe care o simte cu iubita lui și că este recunoscător că a cunoscut-o.

„Cred că niciodată nu aș fi fost suficient de pregătit (n.r. pentru o relație), dacă era să mă întrebi înainte, însă am aflat în timp că lucrurile bune care se întâmplă nu întreabă înainte. Nu căutam neapărat o relație, însă cu siguranță nu voiam să mă împotrivesc dacă era să mă lovească norocul. Și da, vârsta de 33 de ani se pare că este un prag la care se întâmplă o mulțime de chestii care îți pot schimba cursul vieții.

În primul rând, am avut amândoi o energie care a fost ca un magnet. Ne-am simțit natural unul cu celălalt, nu a fost nimic forțat, am descoperit pasiuni comune, avem amândoi o latură artistică, niște principii și niște valori care au rezonat, iar mie mi-a venit foarte natural exprimarea în engleză”, declara Florin Ristei, în urmă cu ceva timp, potrivit Cancan.