Evenimentul Zilei > Monden > Florin Ristei, îmbrăcat ca la piață la nunta lui Dani Oțil
Florin Ristei, îmbrăcat ca la piață la nunta lui Dani Oțil

Florin Ristei, îmbrăcat ca la piață la nunta lui Dani Oțil

Chiar dacă majoritatea invitaților au arătat ca în reclame, Florin Ristei s-a îmbrăcat ca la piață la nunta colegului Dani Oțil.

Din categoria nuntașilor cu ștaf nu a făcut parte și Florin Ristei. Acesta s-a îmbrăcat total necorespunzător la nunta lui Dani Oțil.

Florin Ristei, îmbrăcat ca la piață la nunta lui Dani Oțil

Au fost atât de frumoși la nunta lui Dani Oțil că nimeni nu-și putea lua ochii de la ei. Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au arătat iubirea în fața tuturor și au fost la înălțime. Daliana a purtat o ținută albă care i-a scos în evidență formele, iar colegul lui Dani un costum crem cu dungi maro, care l-a întinerit.

Atât prezentatorul cât și frumoasa lui brunetă și-au făcut declarații de iubire pe Intagram. ”Găsește pe cineva care…”, au scris ambii iubiți, în descrierea postărilor lor.

Mama natură și soțul ei, părinții spirituali ai lui Dani și Gabriela

Dani și Gabriela și-au ales și nași de excepție. Este vorba de Roxana Ionescu, fosta Mama natură și soțul său, Tinu Vidaicu. În imaginile postate pe rețelele de socializare, s-a văzut cum Roxana a fost sufletul petrecerii alături de finul său proaspăt căsătorit. Cât privește îmbrăcămintea faimoșilor nași, Roxana a arătat spectaculos într-o rochie scurtă, albastră, în timp ce soțul său a purtat un costum negru, impecabil.

De ce a ales Dani un tort de nuntă mai mic

La un asemenea eveniment, nu putea să lipsească tortul, care a arătat ca în povești, decorat cu frișcă și câteva flori roșii. Dar acesta însă nu a fost însă atât de mare cât s-au așteptat invitații, motiv pentru care Ramona Olaru a exclamat: „Heeei, tortul ăsta n-ajunge la toată lumea!”.

Cât privește vestimentația lui Florin Ristei, care le-a și cântat mirilor la nuntă, acesta s-a îmbrăcat total necorespunzător: o simplă maletă albă și pantaloni albaștri. Nici Vlăduț nu a fost la înălțime, acesta purtând un sacou casual maro, un tricou de culoare închisă și o pereche de pantaloni.

Sursa foto: Cancan