Evenimentul Zilei > Monden > Florin Pastramă și-a dat arama pe față. „Nu te potolești, fă?” 
Florin Pastramă și-a dat arama pe față. „Nu te potolești, fă?” 

Florin Pastramă și-a dat arama pe față. „Nu te potolești, fă?” 

Scene rupte, parcă, dintr-un film horror au avut loc într-o parcare a unui supermarket din Capitală.

Mai multe persoane au fost martore la o scenă violentă în care Florin Pastramă a împins-o pe asfalt, pe soția sa Brigitte. De teamă să nu fie bătută, Brigitte a cerut disperată ajutorul oamenilor.

Intevenția acestora nu a reușit să potolească furia lui Florin Pastramă, care amenințător, urla cât îl țineau plămânii la soția sa: „Tu și cu toată familia ta. Fă! Nu te potolești, fă?”

Inițial oamenii din jur au crezut că ar fi vorba despre o înscenare, deoarece, soții Pastramă participă la un show de televiziune, numai că, în jurul lor nu era niciun cameraman. Atunci și-au dat seama că cearta dintre cei doi chiar este reală.

La un moment dat, Brigitte încearcă să se ridice, însă Florin o bruschează și o pune la pământ. Atunci când martorii la scena oribilă au încercat să intervină, Florin Pastramă i-a amenințat și pe ei.

Nu e prima oară când Brigitte ia bătaie de la Florin

Brigitte Pastramă, bătută în plină stradă de soțul ei. Imagini surprinse în parcarea unui supermarket

Nu este prima oară când Brigitte primește corecții fizice din parte soțului ei.

Astfel de episoade violente au mai fost pe parcursul căsniciei lor.

Despre episodul violent care a avut loc în parcarea supermarketului, Brigitte spune că acesta a fost unul mai vechi, iar acum mariajul lor este un ul foarte reușit.

După ce au apărut în mass-media imagini cu bătaia din parcare, fosta soție a lui Ilie Năstase a încercat să nu dea prea mare importanță acestui subiect.

Bruneta i-a luat apărarea soțului și a declarat că imaginile erau mai vechi și că totul este bine în mariajul ei.

„Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e”, a declarat Brigitte în urmă cu aproximativ două luni.

Recent, Brigitte s-a dat de gol, recunoscând că ea și Florin se ceartă destul de des, însă, a negat că ar fi fost vorba despre agresiune fizică.

Brigitte sare în apărarea lui Florin Pastramă

Vedeta a mărturisit că întreg scandalul ar fi pornit din cauza angajaților de la shaormerie, pentru că soțul ei nu se impune în fața lor.

„Au furat hardul meu ars și au găsit acolo că m-am certat cu Florin. Mare lucru… Zici că nu se ceartă toți. Nu e așa… mai avem și probleme. Nici nu mă bătea în primul rând, mă certam cu el. De la angajați mă certam. Nu mai puteam… eram ruptă. Munceam nonstop cu angajații plătiți. Ei îi cocoloșește pe toți angajații, de aia m-am certat cu el. Lui îi e milă de toți, dar de mine…’, a spus Brigitte Pastramă, potrivit libertatea.ro