Evenimentul Zilei > Politica > IORDACHE transmite o REPLICĂ EXTREM de TRANȘANTĂ către „Cei TREI GREI”
IORDACHE transmite o REPLICĂ EXTREM de TRANȘANTĂ către „Cei TREI GREI”

IORDACHE transmite o REPLICĂ EXTREM de TRANȘANTĂ către „Cei TREI GREI”

Miercuri, deputatul PSD Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, reacţionează la scrisoarea prin care Firea, Stănescu şi Ţuţuianu - „cei trei grei din PSD” -, în numele unui comitet de iniţiativă, solicită demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD.

„Analizăm în partid, vedem ce spune statutul şi hotărâm. Dar punctul meu de vedere este că toate aceste discuţii trebuie avute la partid. Poate mai au şi alţii alte idei, nu cred că numai cei trei, sau câţi mai sunt, deţin adevărul. Ascultăm pe toată lumea.

 

Haideţi să oprim aceste conflicte interne. Cred că PSD în toate domeniile a avut nişte rezultate foarte bune şi numai cei care sunt rău-voitori decontează lucrurile negative şi eventualele conflicte interne. Cred că trebuie să ne oprim din aceste conflicte. Le discutăm în partid, punem cruce, mergem înainte că avem multe lucruri de făcut. De la referendum până la continuarea guverării, preşedinţia UE şi aşa mai departe”, a declarat Iordache.

 

Deputatul a declara  că semnatarii nu au dreptate în privinţa cauzelor care au dus la scăderea PSD în sondaje. „Cota partidului este afectată de părerile pe care unii sau alţii le au la televizor. Dacă avem ceva de spus, închidem uşile, stăm cât e nevoie, dar când ieşim vorbim pe o singură voce. Ne dăm cu părerea pe la televizor, că ne place să dăm interviuri, în loc să spunem lucrurile exact cum s-au întâmplat”, a declarat Iordache.

 

Întrebat dacă există riscul scindări în partid dacă nu pleacă Dragnea, Iordache a răspuns: „Fără îndoială, da.”

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: