Evenimentul Zilei > Economie > Florin Cîțu: „PSD a crescut inflația la 20%, a crescut taxe, a introdus taxe noi, a crescut accize, dar degeaba”
Florin Cîțu: „PSD a crescut inflația la 20%, a crescut taxe, a introdus taxe noi, a crescut accize, dar degeaba”

Florin Cîțu: „PSD a crescut inflația la 20%, a crescut taxe, a introdus taxe noi, a crescut accize, dar degeaba”

Fostul premier, Florin Cîțu atacă din nou măsurile luate de PSD despre care spune că au dus la creșterea inflației și au distrus economia. Senatorul PNL mai spune și că Marcel Ciolacu nu ar trebui să devină premier.

Senatorul PNL Florin Cîţu, fost premier al României atacă din nou măsurile luate de PSD. Politicianul susține că acestea au dus la creșterea inflației și au omorât economia românească.

„PSD a crescut inflația generalizată la 20%, a crescut taxe, a introdus taxe noi, a crescut accize, dar degeaba. Veniturile totale la buget nu au crescut. Mai mult încasările din TVA, contribuții sau accize au scăzut.

Creșterea taxelor PSD-iste în 2022 doar a omorât economia și i-a umilit pe români! PSD a distrus economia în 2022, iar Marcel Ciolacu mai bine pleacă acasă“, a scris pe Facebook, Florin Cîțu.

Nu îl vrea pe Ciolacu premier

Nu este primul atac al fostului premier la adresa PSD. Senatorul PNL susține și că Marcel Ciolacu nu ar trebui să ajungă în fruntea Guvernului.

„Marcel Ciolacu nu trebuie să fie premier. Este mai rău pentru economie, pentru români, decât a fost Dragnea. Am să le cer colegilor mei să nu mai facem rotativă anul viitor. Marcel Ciolacu, sângele meu nu este contaminat cu socialism/psd-ism!

PSD a distrus economia în doar câteva luni după ce am plecat de la conducerea PNL. Subminarea economiei naționale, asta a făcut PSD, se pedepsește conform legilor din România”, a mai spus Florin Cîțu.

Multe critici

Fostul lider al PNL a mai spus și că măsurile populiste luate de PSD au dus la creșterea prețurilor și a dobânzilor. „Cât timp am fost preşedinte al PNL m-am opus tuturor încercărilor, constante şi agresive, ale PSD de a impune taxe mai mari şi măsuri care distrug economia. Nicio astfel de măsură nu a fost adoptată cât am fost preşedinte PNL.

Am promis că atât timp cât voi avea un cuvânt de spus nu vor creşte taxele românilor. M-am ţinut de cuvânt. Am avertizat că măsurile populiste ale PSD vor duce la creşterea preţurilor şi a dobânzilor”, a mai spus Florin Cîțu.

 

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: