Florin Cîțu a ajuns la Vama Veche! Ce-a făcut la prima oră. Mesaj subtil pentru PSD-istul Marcel Ciolacu

Florin Cîțu a ajuns la Vama Veche! Ce-a făcut la prima oră. Mesaj subtil pentru PSD-istul Marcel Ciolacu

Premierul Florin Cîțu a postat pe Instagram mai multe fotografii pe care le-a făcut pe plaja din Vama Veche. Premierul a ajuns în Vama Veche, dând curs provocării adversarilor politici din PSD

Florin Cîțu a dorit să arate că a ajuns la mare, în acest final de septembrie și a postat mai multe imagini cu răsăritul soarelui pe plajă, pe contul său de Instagram. Premierul este însoțit de apropiatul său, pe care l-a impus la Ministerul Finanțelor, Dan Vîlceanu. Cei doi au dat curs, cu oarecare întîrziere, provocării rivalilor din PSD, Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu.

 

Ne puteți urmări și pe Google News

Ministrul Finanțelor Publice și premierul României au poposit la o masă dintr-un club cunoscut, din Vama Veche, în fața unei cesti de cafea. Ulterior,  Florin Cîțu a dat nas în nas cu o echipă de jurnaliști chiar la ieșirea din local.

În fața jurnaliștilor, premierul a precizat că se simte bine și că va mai rămâne un pic prin zonă.

„A fost foarte bine. E ok. Mai stau puțin, dar sunt în zonă” a spus Florin Cîțu.

 

 

Cîțu a primit interzis în Vamă de la primarul din Limanu

Florin Cîțu și-a anunțat intenția de a se relaxa în Vama Veche încă din luna iunie, spunând că vrea să petreacă cel puțin o noapte în stațiune.

La scurtă vreme, primarul PSD din Limanu, i-a transmis că nu este binevenit și i-a spus să se orienteze spre alte locații.

„Îi recomand domnului premier, Florin Cîțu, să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche și să se reorienteze în aceasta vară spre Ciocârlia sau Aliman. Va avea astfel ocazia să cerceteze, în amănunt, programele ambițioase de dezvoltare ale acestor localități. Toate primăriile PNL au primit sume considerabile, în schimb, administrațiile PSD au fost pedepsite”, spunea la vremea respectivă Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu, într-un comunicat de presă.

Provocarea liderilor PSD pentru Florin Cîțu

La finalul lunii august, președintele PSD, Marcel Ciolacu a publicat a publicat o fotografie pe Facebook, din Vama Veche, cu mesajul „Florin, noi suntem aici. Tu?! #wewillrockyou”.

Alături de Ciolacu în imagine apăreau Sorin Grindeanu, vicepreședinte al PSD și primarul Daniel Georgescu, cel care i-a dat interzis lui Cîțu în Vamă.

Liderii PSD au stat la o terasă și au băut bere la halbă, iar mai apoi s-au plimbat printre turiști și localnici. Îmbrăcați cu haine lejere, politicienii nu au atras în mod special atenția tinerilor, nici când s-au oprit în fața unui club unde se cântau coveruri Phoenix.