Evenimentul Zilei > Actualitate > O nouă TRAGEDIE în familia prezentatorului tv, Florin Călinescu. A fost găsit tot SPÎNZURAT!
O nouă TRAGEDIE în familia prezentatorului tv, Florin Călinescu. A fost găsit tot SPÎNZURAT!

O nouă TRAGEDIE în familia prezentatorului tv, Florin Călinescu. A fost găsit tot SPÎNZURAT!

Ion Sorescu, 61 de ani, vărul primar al lui Florin Călinescu, a fost găsit fără suflare dupa ce s-a sinucis. Trupul neînsufletit al barbatului atarna în ștreang, în grajd, fiind descoperit de fiul lui. Se pare ca in trecut, barbatul ar mai fi avut tentative de suicid. Reamintim că, în anul 2002, Florin Calinescu a mai trecut printr-o tragedie majora, dupa ce propriul sau fiu, Luca, a fost gasit spanzurat intr-o camera de hotel din Praga.

Medicii, sosiţi de urgenţă la faţa locului, nu au reuşit să mai facă altceva, decât să constate decesul bărbatului. Tragediile se țin lanț în familia juratului de la Românii au talent.

Zilele trecute, Florin Călinescu organizase pomana de cinci ani a fiului său, Luca. Băiatul și-a pus capăt zilelor, lăsând multă durere în sufletul tatălui său, potrivit libertatea.ro.

Ion Sorescu avea trei fii şi era văr primar cu Florin Călinescu. Mama lui Ion Sorescu a fost sora tatălui omului de televiziune.