Premierul Dăncilă a anunţat că a demis-o pe Ecaterina Andronescu de la şefia ministerului Educaţiei din cauza unei declarații controversate legate de cazul de la Caracal

Referitor la activitatea premierului în interiorul partidului pe care-l conduce, Călinescu a spus că aceasta poate demite pe oricine.

„Dăncilă va demite pe oricine și dacă nu îi place cum respiră lângă ea în lift. Ea crede că trebuie să aibă disciplină în partid. Ea nu poate sa îi domine prin inteligență”.

„Moga a fost șmecher și a plecat înainte. Dăncilă va demite pe oricine poate, sperând că populația României se va întoarce la ea cu dragoste”, a continuat Florin Călinescu.

El a vorbit și despre candidatura anunțată a Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale.

„D-na premier și-a servit singură la plasă o profeție. A spus: intru în cursa prezidențială și, dacă pierd, îmi dau demisia. Eu cred că ea mai așteaptă 2-3 luni să își mai ia nişte broșe, niște rochițe, să mai vadă niște locuri. Și nu va câștiga. Și atunci își dă demisia: hai, bărbate, mergem la film. Pentru ea, prim-ministrăreala unei țări e ca la coafeză, îi zice: mai un pic de aici, mai ia-mă pe la spate”, a spus Florin Călinescu.

„D-na premier este ca la șah, a halit partidul lui Dragnea într-o secundă, dar aligatorii stau în întuneric și pândesc glezna actualului președinte. A pus căpăstru pe ei, a obținut președinția partidului, candidează la președinția României stârnind niște vâltori mici la început, și l-a urcat pe Tăriceanu în cap și a zis: nu, tată, eu candidez”, a continuat actorul.

Călinescu a mai spus că Dăncilă va fi „halită” daca nu va câştiga alegerile prezidenţiale.

„Toți cei care au candidat și nu au câștigat au fost haliți. Mormolocii devin crocodili. Și ea zice: nu stau să mă mâncați voi, puilor, îmi dau demisia și plec la Govora. Ea mai are patru luni de zile cu mașină cu șofer, avea ea în Videle?”, a mai spus Florin Călinescu, potrivit digi24.ro

Te-ar putea interesa și: