Evenimentul Zilei > Social > Flavia Groșan „năucită” de furtuna mediatică. Cum a reacționat medicul
Flavia Groșan „năucită” de furtuna mediatică. Cum a reacționat medicul

Flavia Groșan „năucită” de furtuna mediatică. Cum a reacționat medicul

Medicul pneumolog orădean, Flavia Groşan, a ales să trateze coronavirusul ca pe o pneumonie atipică şi a vindecat 1000 de pacienţi cu Covid. A folosit un tratament ieftin şi clasic. Ea se confruntă acum cu o furtună mediatică.
Flavia Groșan „năucită” de furtuna mediatică. Mai mult, Colegiul Medicilor au învitat-o luni, 22 martie,  la Comisia de Anchetă „pentru că nu suntem de acord cu afirmațiile date de doamna doctor în presă națională”.
Doctorul Groşan a dezvăluit care este greşeala majoră pe care o fac medicii în spitale. Ea consideră că administrarea Kaletrei și a Codeinei în Covid este o mare greșeală pentru că acestea agravează boala.

„Beatrice Mahler, hai că mă cunoști”

„Prieteni, sunt putin naucita. Cum e posibil ca o schema terapeutica logica, ieftină, in jur de 100 ron, cu medicamente aflate in nomenclatorul ANM si MS, care pot fi compensate, poate sa determine asemenea furtuna mediatica. Incredibil. Cred ca mai mult enervează ca n-o fac publica. Si n-am s-o fac.
PS Beatrice Mahler, hai ca ma cunosti. Știi foarte bine, ca nu folosesc Ivermectina, Dexametazona si Azitromicina”, a scris pe pagina sa de Facebook, Flavia Groșan.

Flavia Groșan „năucită” de furtuna mediatică.„Îmi pare rău că nu am ajuns la Ciutacu”

 „M-am trezit astăzi cu 14 consulturi online, in condițiile in care eu fac cam 6 pe zi. Oare ce s a întâmplat? Nu am reușit sa le fac pe toate. Dar m a impresionat un caz. Tânara de 31 ani, după 10 zile de Azitromicina, tusea de i plesnea capul. Eu ce trebuia sa fac? Sa i dau codeina? Ei, bine ca nu i am dat. Am oprit tot si m am dus cu povestea mea pana in capăt. Amin. Si daca mai adaug un erou? Amin
Vin vremuri grele pe capul meu. Foarte multe cazuri au ajuns in spital cica. De vreo trei știu. La fel cum știu cum au intrat in spital. Afebrili si cu saturație agreabile si care după 3 saptamâni tot acolo sunt. Ei, acum nimeni nu i perfect. Mai sunt si rateuri in viața.
Prieteni, ce rateuri am mai dat?
PS Ca de obicei nu am avut nici un drept la opinie. Imi pare rău ca nu am ajuns la Ciutacu. Aveam programate câteva onlinuri. Adică ceea ce știu sa fac binișor”, se arata în ultimele postări pe rețeaua de socializare a medicului Groșan.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.