Lui Nicolae Guță i s-a spus „Regele manelelor” încă de la primele apariții, iar faima l-a adus în preajma milionarilor țării, dar și a femeilor îndrăgostite de „trilul” său. Cancan.ro scrie că manelistul Guță are 12 copii, dar nu pe toți i-a crescut ca un adevărat tată. S-a preocupat de soarta urmașilor într-o mai mare sau mai mică măsură, după cum și-a găsit timp.

Recent, Narcisa, o fostă iubită, l-a acuzat că nu-i pasă de fiul lor, căruia nici măcar un telefon nu i-a dat când a ajuns la spital.

„Uitați și voi ce tată are băiatul meu! Guță, regele Guță. Nu se implică, nu-l interesează de acest copil, nu-l sună, nu-l interesează unde este. Tot se bate cu cărămida în piept că este tatăl cel mai bun, la toate emisiunile. Nu este deloc așa. Este un tată cunoscut, un om de impact, de valoare, care e regele tronului, regele magnific, să vadă lumea ce om este! Nu l-a sunat pe copilul lui că este la spital, nu-l interesează. Cu mine nu are nicio legatură, chiar nici nu vreau să-l văd în viața mea. Să aibă treabă strict cu copilul lui și atât!”, a răbufnit Narcisa.

Furioasă, fosta consoartă a lui Nicolae Guță a ironizat și decizia cântărețului de a-și tatua pe cap un mesaj: „Poate așa îl sună pe copilul lui, că nu vrea să-l sune. El este Guță Nicolae Magnificul, care și-a făcut ziar pe frunte. Tăticul ăsta al lui, care e regele femeilor, nu vorbește, nu aude, nu cunoaște”.

Și aceasta nu este singura problemă pentru „Regele manelelor”. Sursa citată scrie că Nicolae Guță și-a reneagat ultimul copil și a cerut în instanță desfacerea căsătoriei cu Cristina!