Evenimentul Zilei > Monden > Fiul lui Ernest, șocat când l-a văzut pe tati la televizor
Fiul lui Ernest, șocat când l-a văzut pe tati la televizor

Fiul lui Ernest, șocat când l-a văzut pe tati la televizor

Au trecut mai mult de 10 ani de la Big Brother, iar Ernest s-a transformat într-un tată grijuliu. Iată regulile pe care le-a impus fiului său

Discret când vine vorba de viața personală, Ernest este tătic cu normă întreagă de mai mult de doi ani. Când vine vorba de Alexandru, fiul său, prezentatorul emisiunii „Ochii din umbră”, de la Kanal D, încearcă să facă față cât mai bine „job”-ului de tată. Asta, pentru că „bonă” nu intră în vocabularul său. Vedeta este responsabilă cu ieșitul la joacă, adormitul copilului și, dacă este ceva ușor, pregătește și mâncarea. „Daca e să gătesc, mă descurc să fac ceva la cuptor, un pește cu legume sau pui. Cam o dată pe lună, când ne “ajunge cuțitul la os”, o chemăm pe una dintre bunici sa stea cu Alex și plecăm și noi singuri de acasă”, a povestit el.


FOTO: Ernest face lungi plimbări cu AlexandruErnest recunoaște că s-a schimbat în ultimii 10 ani. Nu regretă însă perioada Big Brother. Întrebat cum ar reacţiona dacă fiul lui s-ar înscrie într-un astfel de reality show, el spune că „l-așsusține”. „N-aş avea nimic împotrivă. Nu cred că Big Brother este ceva rău. Dimpotrivă, cum a fost şi în cazul meu, ar putea fi o trambulină. M-am dus la Big Brother ca sămi depăşesc complexele şi să trec peste unele bariere. De aceea, orice interacţiune de acest gen, care implică şi o doză de nebunie, dar şi o doză de curaj, care te ajută pe viaţă să capeţi încredere, clar l-aş susţine. În cele trei luni petrecute în casă, am căpătat o încredere pe care altfel nu aş fi câştigat-o”, s-a destăinuit Ernest.


FOTO: Ernest, alături de Adriana, soția luiAu filmat reacția copilului

Deși este fiul unei vedete de televiziune, Alex și-a văzut o singură dată părintele pe sticlă. „Nu-l las pe fiul meu la televizor. Îi mai pun desene de pe DVDuri, dar nu-l las să stea la programe. O singură dată m-a văzut la televizor. Am fost la colega mea, la Teo, în emisiune şi mama mea i-a arătat atunci. A fost foarte şocat. Am filmarea cu el. Nu-i venea să creadă că tati este în cutiuţă. E însă prea mic ca să înţeleagă asta”, a povestit realizatorul Kanal D.