Evenimentul Zilei > Actualitate > Fiul lui Cristi Borcea investește milioane de euro în lumea imobiliară. Construcții impresionante la Constanța
Fiul lui Cristi Borcea investește milioane de euro în lumea imobiliară. Construcții impresionante la Constanța

Fiul lui Cristi Borcea investește milioane de euro în lumea imobiliară. Construcții impresionante la Constanța

Patrick Borcea (24 ani) investește milioane de euro în dezvoltarea imobilelor din Constanța.

Patrick Borcea (24 ani), fiul celebrului afacerist Cristi Borcea, se implică în lumea imobiliară din Constanța. Bărbatul investește o sumă de 20 de milioane de euro care vizează construcția a aproape 400 de apartamente. Planurile fiului lui Borcea încep să prindă contur, după ce, la începutul anului curent, bărbatul a primit din partea Primăriei Constanța documentul necesar organizării șantierului pentru investiția în firma South Side Constanta Residence.

Borcea a vândut deja 15% dintre apartamente

Primăria Constanța a emis Certificatul de Urbanism nr. 977 din data de 29 martie 2021, care i-a permis lui Patrick Borcea organizarea șantierului pentru construcția imobiliară, potrivit ziuadeconstanta.ro. În prezent, Patrick Borcea investește 20 de milioane de euro în ansamblul care va presupune 384 de apartamente.
Vânzarea imobilelor a debutat acum o lună de zile, iar 15% dintre apartamente au fost deja supuse tranzacțiilor. „Chiar dacă vânzările au început în urmă cu doar o lună, deja s-au contractat 15% din unitățile primei faze.  Proiectul se adresează tinerilor sau  familiilor care vor sa achiziționeze o locuință nouă într-un ansamblu rezidențial cu toate facilitățile integrate”, spune Alina Verdeață, Managing Partner, Green Alley, agentul exclusiv al proiectului South Side Residence, potrivit unui comunicat de presă.

Când va fi finalizat complexul de imobiliare

Apartamentele se află pe strada General Ioan Eremia, în partea de sud a orașului, zona Veterani. Dezvoltarea imobiliară se va realiza în două etape.
Prima vizează finalizarea a 192 de apartamente, lucru care ar trebui să aibă loc în anul 2022. Alte 192 de apartamente vor fi construite începând cu luna august 2021 și ar urma să fie finalizate în luna mai a anului 2023.