Evenimentul Zilei > Politica > Firea, replică la adresa „combinatorilor” politici: „Câinele moare de drum lung și pro….de grija altora”
Firea, replică la adresa „combinatorilor” politici: „Câinele moare de drum lung și pro….de grija altora”

Firea, replică la adresa „combinatorilor” politici: „Câinele moare de drum lung și pro….de grija altora”

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, spune că cetățenii de bună credință o susțin pentru a obține un nou mandat la Primărie și denunță aranjamentele din culisele politicii.

Gabriela Firea a reacționat după ce, în ultimele zile, au apărut mai multe informații despre intenția liderului Pro România, Victor Ponta, de a candida la Primăria Generală și după ce primarul Sectorului 3, Robert Negoiță a anunțat că nu va mai candida din partea PSD.

Odată cu anunțul pe care l-a făcut, că va renunța la o candidatura PSD, Robert Negoiță a declarat că Gabriela Firea ar trebui să se retragă de la Primăria Generală deoarece este responsabilă pentru nerezolvarea unor probleme stringente ale Bucureștiului, precum traficul infernal.

Într-o postare pe Facebook, Gabriela Firea a arătat că nu-i pasă de jocurile de culise și de aranjamente pentru că are alături oamenii.

„Eu cu oamenii, ei cu sforăriile. Nu sunt singură! Am cei mai puternici aliați: oamenii de bună credință, care apreciază munca, dăruirea, implicarea, sinceritatea, eficiența. Cei care o viață au făcut aranjamente obscure, vor primi o lectie dură Toti cei care fac acum combinații, șmecherii, ordinării, ignoră esențialul, oamenii!”, a avertizat Gabriela Firea în postarea făcută.

Ea a precizat că toți cei care se dedau la asemenea combinații de culise nu țin cont de interesele populației și le-a recomandat să-și amintească de o veche zicală:

„ PS : celor ce fac scenarii abracadabrante și care se bucură pentru răul de moment, urmarind «cu popcorn» comedia ce ni se înfățișează, le aduc aminte: câinele moare de drum lung și pro….de grija altora”.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri că nu are nici un motiv să se retragă din cursa electorală pentru un nou mandat la Primăria Municipiului București deşi, în această perioadă, au fost mai multe încercări de amenințare și destabilizare la adresa ei.

Firea a precizat că, până la această oră, din toate cercetările sociologice, reiese că atât ea, cât şi preşedintele Klaus Iohannis sunt cele două personalităţi politice care întrunesc cele mai mari procente de încredere în rândul românilor şi, de asemenea, al bucureştenilor.

Firea renunță la Primărie? Anunț șocant, în direct la TV: „Nu mai candidez”

Gabriela Firea îi răspunde lui Robert Negoiță: Cei care sunt obișnuiti să-și vândă și familia, și prietenii…

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: