Câștigătorul finalei „Românii au talent”, ediția cu numărul 10, este Radu Palamiță, de meserie mecanic auto.

„Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a mulțumi tuturor. Pentru faptul că eu am oferit oamenilor multă emoție, aceștia nu au întârziat să-mi întoarcă serviciul, copleșindu-mă cu mesaje de susținere, admirație și încurajare. Un schimb de emoții. Le doresc tot binele din lume, să aibă încredere în mine în continuare și promit că am să fiu acolo să-i alin, să-i bucur și să-i încânt de fiecare dată, cât va fi posibil”, a spus Radu.

”Îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt OM”, a declarat Radu, întrebat fiind ce ar face cu banii, dacă ar câștiga.

Clasament Finală „Românii au Talent”

Locul 1: Radu Palaniță
Locul 2: Siena Vușcan (20.000 de euro)
Locul 3: Mihai Țigaret (10.000 de euro)
Locul 4: Erno Varga
Locul 5: Theodor Marcu
Locul 6: Sara Ardeleanu
Locul 7: Aura Marcu
Locul 8: Duo Maintenant
Locul 9: Daria Călugăru
Locul 10: Gennady Tkachenko

Vlad Ciobanu este câștigătorul premiului de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Cel mai tânăr concurent al show-ului Românii a impresionat cu momentul său de poezie.

Premieră la „Românii au talent”

Este pentru prima oară, când PRO Tv a organizat emisiunea într-un alt format, și asta din cauza epidemiei de coronavirus, și a măsurilor de securitate sanitară impuse de autoritățile române, prin starea de urgență.

Concurenții nu au evoluat pe scena consacrată a emisiunii și arhicunoscută de toți românii, ci prin ”skype”.

„Din punct de vedere tehnic, va fi nebunie. Imaginați-vă că la un moment dat, când va începe votarea sau la anunțarea rezultatelor, pe ecran vor fi mai multe imagini cu cei 10 concurenți, jurații, prezentatorii. Va fi o provocare, ceva nou, original, surprinzător”, promit cei de la PRO Tv.

În decursul acestei sezon de la ”Românii au talent”, juriul a apăsat celebrul buton ”Golden Buzz”, pentru micuța Siena Vușcan din Cluj Napoca. Ea s-a prezentat în fața juriului, îmbrăcată într-un costum chinezesc din vremea președintelui Mao, și a cântat o piesă în limba chineză, uimind pe toată lumea. Vocea micuței Siena i-a făcut pe români să exclame ”genial”, dovadă fiind miile de mesaje care au curs pe live-ul emisiunii.