Finala sezonului 8 iUmor s-a terminat, numai că fanii acestei emisiuni acuză postul Antena 1, deoarece Edi Vacariu ar fi fost favorizat de către organizatori. Mai precis, l-au acuzat pe Bendeac de faptul că a ţinut cu Edi, informează playtech.ro.

Reţelele de socializare s-au încins după aflarea numelui câştigătorului. Majoritatea au afirmat că prestația lui Edi Vacariu a fost una ”slabă” și că ”nu merita” să câștige el marele premiu de 20.000 de euro.

“Sincer nu merita sa câștige e slab fata de mulți concurenți”, a scris un comentator. ”Nu merita sa câștige e slab fata de mulți concurenți, oricum juriul acestui show a cam luat-o razna, au început practic sa certe concurenții”.

”Doar este prieten cu regizorul și cu Bendeac acest băiat”

Este un alt mesaj de pe pagina de Facebook a emisiunii unde s-a contestat corectitudinea criteriilor prin care tânărul s-ar fi impus.

Sezonul 8 al emisiunii iUmor a fost unul cu adevărat special, în care concurenții au încercat din răsputeri să facă un număr cât mai special, pentru a ajunge mai aproape de marele premiu!

A încasat premiul de 20.000 de euro

Edi Vacariu este marele câștigător al celui de-al optulea sezon al show-ului ”iUmor”, transmis de postul de televiziune Antena 1.Sâmbătă seară, la marea finală din sezonul 8 al emisiunii ”iUmor”, publicul telespectator a putut vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin SMS.

Publicul a decis că Eduard Vacariu este marele câștigător al concursului de la Antena 1. Acesta a intrat în posesia premiului cel mare, în valoare de 20.000 de euro.

Edi Vacariu a declarat că își dorește ca acesta să fie începutul carierei lui de comediant

”Vă mulțumesc din suflet pentru susținere, sunteți cei mai tari!”, este mesajul transmis de Edi Vacariu după ce şi-a primit premiul iUmor.

Edi Vacariu a convins publicul cu un număr de stand-up în care a vorbit despre experienţa pe care a avut-o după ce a venit la Bucureşti, iar subiectul a fost legat de o shaorma, dar şi despre experienşa sa legată de un zbor spre Chişinău.