Evenimentul Zilei > Social > Filme, stand-up comedy, concerte acustice și teatru la Grădina cu Filme – Cinema & More
Filme, stand-up comedy, concerte acustice și teatru la Grădina cu Filme – Cinema & More

Filme, stand-up comedy, concerte acustice și teatru la Grădina cu Filme – Cinema & More

Proiecțiile de film, momentele de stand-up comedy, concertele live și spectacolele de teatru fac parte din oferta fiecărei seri de vară la Grădina cu Filme din Piața Alexandru Lahovari nr. 7.

Într-un cadru intim, ferit de privirile trecătorilor, spectatorii vor descoperi un program variat, care acoperă o paletă largă de preferințe, fiind atât pe gustul cinefililor, cât și pe placul iubitorilor de muzică, de teatru și de stand-up comedy.

Seara de vineri este dedicată concertelor live sub umbrela ELECTRO Acoustic GARDEN. Începând cu ora 20:30, ridică Grădina în picioare trupa de alternative rock KUMM, cu un stil ce a variat de-a lungul timpului de la progressive rock spre alternativ, adoptând mai recent influențe britpop și indie rock. În deschiderea concertului, Simona Radu, cunoscută pentru colaborările cu trupele Vama Veche, Firma, Vița de Vie și Trupa, va aduce pe scenă ritmuri de indie-pop.

Sâmbătă, 8 august, de la ora 20:00, are loc concertul Nick Oliveri Acoustic & Roadkillsoda Acoustic. Nick Oliveri nu are nevoie de nicio introducere în rândul fanilor 90's desert rock, stoner rock și punk-rock. Membru în formulele originale ale formațiilor Kyuss sau Queens Of The Stone Age, Oliveri a fost considerat de-a lungul timpului copilul precoce al scenei punk-rock. În cadrul concertului Death Acoustic, vom asculta piese aparținând formațiilor Kyuss și Queens Of The Stone Age, interpretate într-o manieră inedită, dar și piese ale unor artiști pe care acesta îi simpatizează, precum: GG Allin, Danzig, The Misfits sau Moistboyz.
Evenimentul va fi deschis de către Roadkillsoda cu un set acoustic ce va cuprinde piese de pe cele trei materiale de studio cântate într-o manieră acustică, fiind una dintre cele mai prezente trupe de stoner rock din ultimii 4 ani de pe scena românească și europeană.
Duminică, 9 august, de la ora 20:00, scena aparține Festivalului de Teatru Dell’ Arte, absolvenții  U.N.A.T.C. fiind cei care vor încheia săptămâna într-o notă veselă prin spectacolul „Comedia Dell’ Arte”, în regia lui Mihai Sandu Gruia. Seara continuă cu proiecția filmului „Black Swan”, considerat unul dintre cele mai bune filme ale anului 2010.
Intrarea este liberă la proiecțiile de film și spectacolele de teatru, iar pentru concerte și stand-up comedy biletele pot fi achiziționate în rețeaua eventim.ro sau la casa de bilete din sediul creart – Piața Alexandru Lahovari nr. 7.
Grădina cu Filme – Cinema & More este un proiect al Primăriei Municipiului București, organizat prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.