Informațiile de ultim moment despre unul dintre cele mai așteptate show-uri TV din România – Asia Express, nu sunt tocmai îmbucurătoare. Conform surselor Fanatik, echipa de la Antena 1 care se ocupă de realizarea sezonului 4 Asia Express a primit o veste neplăcută. Filmările se amână din nou, din cauza pandemiei generată de coronavirusul COVID-19 care a afectat întreaga planetă.

Decizia nu le-a căzut deloc bine celor angrenați în proiectul Asia Express și, potrivit acelorași surse, este supărare mare în curtea Antenei 1.

Filmările sezonului 4 Asia Express, vor fi amânate din nou

Nu este prima dată când filmările pentru sezonul 4 Asia Express sunt puse în așteptare.  Anul trecut filmările au fost anulate. Producătorii au decis să le reia din vară, începând cu luna iunie. Iată însă că, din cauza restricțiilor luate la nivel mondial, nici de această dată echipa de la Antena 1 nu își face bagajele pentru noua călătorie așteptată cu nerăbdare, mai precizează sursa citată.

Așadar, toate negocierile purtate cu vedetele ofertate pentru sezonul 4 Asia Express s-au încheiat. Cel puțin până la toamnă, când Antena 1 speră să poată realiza, într-un final, proiectul.

Filmările sezonului 4 al emisiunii Asia Express vor avea loc în Rusia, Turcia și Kazahstan

Pentru sezonul 4 al emisiunii Asia Express au fost purtate discuții lungi și în ceea ce privește traseul pe care concurenții să-l parcurgă. Din ceea ce se cunoaște momentan, vedetele care vor bate palma cu Antena 1 vor filma în Rusia, Turcia și Kazahstan, bineînțeles dacă planul stabilit nu o să sufere alte modificări, din cauza pandemiei.

Asia Express este varianta românească a reality show-ului Peking Express, bazat pe emisiunea belgiană și flamandă creată în 2004. În România, emisiunea a debutat pe 12 februarie 2018 pe Antena 1, primul sezon fiind prezentat de Gina Pistol și Marius Damian. Show-ul include un grup de vedete și persoane normale împărțite în cupluri de doi concurenți care se luptă pe un traseu lung de aproape 4.000 km. Ele trebuie să ajungă la o anume destinație într-o călătorie împărțită pe mai multe etape